پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

سلیمان پور عنوان کرد؛

کمبود سرانه آموزشی در شهرستان بهارستان

فرماندار شهرستان بهارستان با اشاره به کمبود سرانه آموزشی در شهرستان بهارستان گفت: مدارس شهرستان به هیچ وجه متناسب با جمعیت دانش‌آموزی شهرستان نیست و در بهارستان متأسفانه با کمبود زمین برای احداث مدرسه روبه‌رو هستیم.

کمبود سرانه آموزشی در شهرستان بهارستان

به گزارش تهران رسانه ؛ بیژن سلیمان‌پور امروز در نشست مشترک فرماندار، بخشداران و مسئولان شهرستان بهارستان با استاندار تهران با اشاره به شتاب مهاجرت به شهرستان بهارستان و عدم تناسب سرانه‌های آموزشی، درمانی و فرهنگی در این شهرستان اظهار داشت: متأسفانه توسعه شهرستان متناسب با رشد جمعیتی آن پیش نرفته و از این جهت شهرستان بهارستان یکی از 33 شهرستان محروم کشور است.

وی با بیان اینکه در بخش آسیب‌های اجتماعی شهرستان بهارستان دستخوش معضلات بسیاری است افزود: شتاب ارائه خدمات در این شهرستان بسیار کُند است که اگر مسئولان نگاه ویژه‌ای به آن داشته باشند بسیاری از معضلات مرتفع می‌شود.

فرماندار شهرستان بهارستان افزود: کمربندی جنوبی اسلامشهر، رباط کریم و بهارستان یکی از کلیدی‌ترین طرح‌های بهارستان است که مدت‌هاست معطل مانده در حالی که احداث این کمربندی با توجه به تردد روزانه 20 هزار خودرو در محور جاده قدیم ساوه و حد فاصل شهرستان‌های بهارستان، رباط‌کریم و اسلامشهر تأثیر زیادی در کاهش حجم ترافیک این شهرستان‌ها دارد.

سلیمان‌پور همچنین با اشاره به احداث بیمارستان نسیم‌شهر تصریح کرد: این مرکز درمانی یکی از مطالبات جدی مردم است که 2 هکتار زمین در نسیم‌شهر برای احداث آن در نظر گرفته شده است.

وی همچنین ادامه داد: کلنگ‌زنی تصفیه‌خانه شهرستان بهارستان در زمینی به مساحت 15 هکتار احداث و 1200 میلیارد تومان اعتبار در ایام دهه فجر انجام می‌شود.

فرماندار شهرستان بهارستان سپس با اشاره به کمبود سرانه آموزشی در شهرستان بهارستان گفت: مدارس شهرستان به هیچ وجه متناسب با جمعیت دانش‌آموزی شهرستان نیست و در بهارستان متأسفانه با کمبود زمین برای احداث مدرسه روبه‌رو هستیم.

سلیمان‌پور با بیان اینکه احداث شهرک صنعتی دولتی در شهرستان بهارستان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است خاطرنشان کرد: با توجه به ضرورت تقویت تولید و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید هرگونه تأخیر در تعیین تکلیف وضعیت شهرک‌های صنعتی خسارات زیادی را به دنبال دارد.

اخبار شهرستان بهارستان را در تهران رسانه دنبال کنید




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت