لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۳ برند نان غیراستاندارد در استان تهران

وضعیت اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران

ممنوعیت توسعه کشاورزی سنتی در استان تهران

شنبه 1404/04/28

اعطا درخواست کرد؛

مردم در انتخابات شورایاری حضور فعال داشتنه باشند

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهروندان از طریق بستری که به واسطه تشکیل شورایاری ها فراهم شده است، در انتخابات شورایاری محله حضوری فعال داشته باشند.

مردم در انتخابات شورایاری حضور فعال داشتنه باشند

به گزارش تهران رسانه ؛ علی اعطا پس از بازدید از منطقه 10 شهرداری تهران و حضور در مسجد حضرت سیدالشهداء در محله بریانک با انتشار مطلبی در صفحه اینستاگرام خود، اظهار داشت: بعد از نماز حدود ١٠ نفر از اهالی محل در رابطه با مسایل منطقه صحبت کردند و سرکار خانم دکتر صادق زاده (شهردار محترم) و معاونین ایشان، توضیحاتی ارایه کردند.
وی گفت: به نظر می رسد بخش قابل توجهی از دغدغه های اهالی منطقه به مسایل حوزه خدمات شهری مربوط است.
اعطا افزود: از شهردار منطقه خواسته ام در حوزه خدمات شهری سختگیرانه تر برخورد کنند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: آسیب های اجتماعی بافت فرسوده نیز از دیگر نکات مورد توجه شهروندان بود که در این رابطه نیز گفتگو کردیم.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری و شورا، بدون مشارکت واقعی شهروندان، نمی توانند دستاوردی داشته باشند، بیان کرد: از اهالی این منطقه خواستم از طریق بستری که به واسطه تشکیل شورایاری ها فراهم شده است، در انتخابات شورایاری محله حضوری فعال داشته باشند.
منطقه 10 شهرداری تهران در بخش غربی شهر تهران قراردارد و با مناطق 17 ، 11 ،9 ، 2 هم مرز است؛ این منطقه با بیش از 80 سال سابقه شکل گیری از شمال به خیابان آزادی از شرق به بزرگراه شهید نواب صفوی، از جنوب به خیابان قزوین و از غرب به خیابان شهیدان، هرمزگان و پادگان جی محدود می‌شود.
این منطقه دارای 3 ناحیه خدمات شهری و 10 محله قدیمی است که شاخص‌ ترین آنها محلات سلسبیل، بریانک، حسام الدین و قصرالدشت هستند.
مساحت منطقه معادل 807 هکتار است و حدود 340 هزار نفر را در خود جای داده است که با تراکم 420 نفر در هکتار جزء پر تراکم ترین مناطق شهر تهران می‌باشد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
انتقال شهر طلا از منطقه ۱۲ به منطقه ۱۹

انتقال شهر طلا از منطقه ۱۲ به منطقه ۱۹

تهران رسانه | به دلیل خطرات زیست محیطی، شهر طلا از منطقه ۱۲ به منطقه ۱۹ منتقل می شود که مصوبه آن در شورای برنامه‌ریزی استان نیز به تأیید رسیده است.

راه اندازی جایگاه های تک سکو بنزین در تهران

راه اندازی جایگاه های تک سکو بنزین در تهران

تهران رسانه | مدیریت شهری تهران در دوره جدید اقدام به راه‌اندازی جایگاه‌های تک‌سکو بنزین در نقاط مختلف شهر کرده است.

ساخت نخستین دهکده محیط زیستی در تهران

ساخت نخستین دهکده محیط زیستی در تهران

تهران رسانه | نخستین دهکده محیط‌زیستی پایتخت در جنوب تهران راه‌اندازی می‌شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت