رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

پنج شنبه 1404/05/09

صداقی خبر داد؛

شناسه‌دار کردن تولید پوشاک در استان تهران

راهبرد اساسی جهت اجرای مقابله با برندهای قاچاق پوشاک در سال آینده طرح شناسه‌دار کردن تولید پوشاک در استان تهران است.

شناسه‌دار کردن تولید پوشاک در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ یدالله صادقی در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران با اشاره به ضرورت زمان‌بندی مناسب برای مقابله با برندهای قاچاق پوشاک اظهار داشت: اجرای طرح جمع‌آوری برندهای قاچاق پوشاک نیازمند برنامه زمان‌بندی شده و هدفمند است.

وی در مورد اجرای این طرح در تهران افزود: از مهرماه سال‌جاری تولیدکنندگان پوشاک موظف شدند از طریق سامانه شناسه مربوط به تولید را ثبت و در نهایت با دریافت کد رهگیری و شناسه اقدام به فروش لباس کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به مشکلات تعریف شناسه بیان کرد: تعریف شناسه برای پوشاک که تنوع زیادی دارد دشوار است اما با این حال قابلیت اجرایی دارد و باید در این زمینه اهتمام بیشتری داشته باشیم.

صادقی همچنین ادامه داد: باید هزینه‌های مربوط به عرضه برندهای پوشاک قاچاق را برای واحدهای صنفی متخلف افزایش دهیم تا فاقد صرفه اقتصادی باشد و نوعی بازدارندگی در این زمینه برای واحدهای متخلف ایجاد شود.

وی در پایان با اشاره به برنامه سال آینده در زمینه مقابله با برندهای قاچاق پوشاک خاطرنشان کرد: راهبرد اساسی جهت اجرای این طرح در سال آینده طرح شناسه‌دار کردن تولید پوشاک است تا بتوانیم به طور جدی‌تر نظارت داشته باشیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت