آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

آیت الله ری شهری؛

شرایط کنونی کشور از شرایط دوران دفاع مقدس حساس تر است

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری گفت: شرایط کنونی کشور از شرایط دوران دفاع مقدس حساس تر است.

شرایط کنونی کشور از شرایط دوران دفاع مقدس حساس تر است

به گزارش تهران رسانه ؛ آیت الله محمد محمدی ری شهری صبح سه شنبه در دیدار با جانشین فرمانده یگان ویژه ناجا، مسئول عقیدتی تیپ دوم یگان ویژه و جمعی از فرماندهان یگان های ویژه نیروی انتظامی طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از گزارش ارائه شده یگان های ویژه نیروی انتظامی گفت: تربیت نیروهای زبده و مومن و انقلابی برای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیار مایه خرسندی و امیدواری است.

وی شرایط کنونی کشور را حساس تر از شرایط دوران دفاع مقدس ارزیابی کرد و با اشاره به طمع دشمنان نسبت به انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی تاکید کرد: به اذن پروردگار و با هوشیاری مردم و نیز خردمندی مقام معظم رهبری این توطئه ها خنثی خواهد شد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در ادامه ضمن تشریح گفتمان نظامی اسلام و انقلاب اسلامی اضافه کرد: امیرالمومنین (ع) هیچ گاه آغاز کننده درگیری و جنگ نبود، ولی اگر دشمن دست از پا خطا می کرد، با قدرت او را جای خودش می نشاند.

وی گفت: همچنین در سیاست های امیرمومنان(ع) ، حامل پیام از دشمن در حین جنگ از مصونیت برخوردار بود و نیز با باقی ماندگان و مجروحان جنگ نیز با مهربانی و شفقت رفتار می شد.

رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث گفت: نخستین کسی که در تاریخ اسلام، نیرو و سپاه مخصوص و به تعبیر امروز، یگان ویژه تشکیل داد، امیرمومنان حضرت علی (ع) بود که در دوران کمتر از ۵ سال حکومت پر برکت خود، سپاهی با عنوان « شرطه الخمیس» تشکیل داد و در تاریخ تعداد این نیروی نظامی حدود ۵ تا ۶ هزار نفر گزارش شده است.

وی نخستین سیاست امنیتی امیرالمؤمنان(ع) را تبدیل دشمن به دوست دانست و گفت: همه نیروهای طرفدار نظام باید از امیرالمومنین(ع) درس سیاسی بگیرند و توجه داشته باشند، که جذب حداکثری و دفع حداقلی در دستور کار باشد، اما اگر دشمن کوتاه نیامد و دست از پا خطا کرد، باید با او با قدرت برخورد شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با توضیح بیشتر در خصوص یگان ویژه زمان امیرالمومنین(ع) گفت: در « شرطه الخمیس » کسانی بودند که با حضرت علی (ع)، پیمان ایمانی بسته بودند و در فرمایشات ایشان نیز خطاب به « شرطه الخمیس» آمده است: « شما یار حق و برادران دینی من هستید، در روزهای سختی سپر من شمائید، نزدیکترین افراد به من هستید.»

محمدی ری شهری افزود: حضرت علی(ع) در دوران حکومت کوتاه خود، بیشتر گرفتار فتنه داخلی بود و « شرطه الخمیس » غیر از جنگ ها در اهداف مخصوص و امور ویژه نیز به کار گرفته می شد، زیرا این افراد از بهترین، فداکارترین، سالم ترین و وفادارترین یاران آن حضرت بودند.

وی گفت: اصحاب شاخص امیرمومنان(ع)، از جمله سلمان، مقداد، ابوذر، عمار، میثم تمار، حبیب ابن مظاهر، محمد ابن ابوبکر و بسیاری دیگر در میان ایشان حضور داشتند که برخی از آنان پس از آنحضرت، حتی در کربلا نیز در صف یاران حضرت سیدالشهداء (ع) بودند و به شهادت رسیدند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت