احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

محسنی بندپی عنوان کرد؛

ممنوعیت دیوارکشی بلند در باغ های استان تهران

دیوار کشی با ارتفاع بلند امکان نظارت بر باغ ها را از ناظران ساخت و ساز غیرمجاز سلب می کند و لذا این اقدام در باغ های استان تهران ممنوع شد.

ممنوعیت دیوارکشی بلند در باغ های استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ انوشیروان محسنی بند پی در خصوص تخریب باغات غرب استان تهران به بهانه ساخت و ساز اظهار داشت: برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز که منجر به نابودی باغات می شود قوه قضائیه، دادستانی و روسای دادگستری با جدیدت کار را پی گیر بوده و طی جلسه ای که در وزارت کشور در رابطه با ساخت وسازهای غیر مجاز برگزار شد، برخورد جدی با ساخت و سازهای غیر مجاز مصوب شد.

وی دیوار کشی باغات با ارتفاع بالا را برخلاف ضوابط قانونی اعلام کرد وافزود: تنها باغاتی که ابعاد کوچک دارند، بر اساس قانون می توانند دیوار کشی کنند.

استاندار تهران گفت: اگر باغداری قصد حفظ باغ خود را دارد می تواند با چیدن چند ردیف بلوک و اجرای فنس کشی برای باغ خود حفاظ ایجاد کند.

وی ادامه داد: ماموران در حوزه نظارت باید از فعالیت های داخل باغات مطلع باشند و دیوار کشی با ارتفاع بلند این امکان را از ناظران سلب نموده و ما هم طبق قانون از این عمل به جد ممانعت خواهیم کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت