پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

یک شنبه 1405/05/04

محسنی بندپی اظهار نمود؛

ظرفیت نگهداری ۱۳ هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر در استان تهران

تا امروز بالغ بر ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر ظرفیت در استان تهران برای نگهداری معتادان متجاهر ایجاد شده است، که این میزان به بیش از ۱۵ هزار نفر خواهد رسید.

ظرفیت نگهداری ۱۳ هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ انوشیروان محسنی بندپی صبح سه شنبه در حاشیه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: حدود ۵ هزار و ۲۰۰ معتاد متجاهر مرد و ۹۰ معتاد متجاهر زن در کانون‌های نگهداری این معتادان در تهران پذیرش شدند و تا امروز بالغ بر ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر ظرفیت در استان تهران برای نگهداری معتادان متجاهر ایجاد شده است، که این میزان به بیش از ۱۵ هزار نفر خواهد رسید.

وی گفت: مشارکت همه دستگاه‌های موظف در خصوص معتادان متجاهر دیده می‌شود و ۵ مرکز غربالگری در استان تهران تأسیس شده است و ۳ مرکز در شرق و یک مرکز در غرب شهر تهران وجود دارد، که با کار علمی معتادان متجاهر به مراکز ذی ربط هدایت می‌شوند.

استاندار تهران افزود: افرادی که اعتیاد ندارند و سالمند بوده و یا به لحاظ مشکلات مالی در خیابان رها شده باشند، یا دچار بیماری باشند، بر اساس توافق انجام شده به مراکز درمانی اعزام می‌شوند، سالمندان در سازمان بهزیستی پذیرش می‌شوند و افراد بی پناه که درآمدی برای مایحتاج زندگی خود مشکل دارند، توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) حمایت می‌شوند و این امیدواری وجود دارد، که در پذیرش، اجتماع پذیر کردن و توانمندسازی این افراد اقدامات خوبی صورت بگیرد.

وی از تداوم این اقدامات در ایام تعطیل خبر داد و افزود: استمرار کار و تقویت اقدامات پیشگیرانه سبب اثربخشی خروجی کار خواهد شد و افرادی که بعد از ۴ الی ۵ ماه وارد اجتماع می‌شوند، باید به طور کامل اجتماع پذیر شده باشند




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت