پیگیری امور ۷ شهر فاقد شورا در استان تهران

اعلام نرخ های جدید نان در استان تهران

ساخت ۴۰۸ مدرسه در شهرستان های استان تهران

رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

«
08:33:12 چهارشنبه 1404/05/22

مصدقی خبر داد؛

آغاز طرح نوروزی راهداری در استان تهران

در آستانه آغاز سفرهای نوروزی به منظور خدمت رسانی به مسافران، تیم های راهداری در حدود 3 هزار کیلومتر از راه های روستایی و شهری این استان مشغول به فعالیت شدند.

آغاز طرح نوروزی راهداری در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ عادل مصدقی گفت: طرح نوروزی راهداری استان تهران از امروز 25 اسفند آغاز و تا 17 فروردین ماه ادامه خواهد داشت که در این طرح 470 نیروی عملیاتی با استفاده از 240 دستگاه ماشین آلات سبک، نیمه سنگین و سنگین در جاده های استان تهران مستقر شدند.
وی افزود: 26 باب راهدارخانه و همچنین 42 باب مجتمع خدماتی و رفاهی آماده خدمت رسانی به مسافران نوروزی هستند.
معاون راهداری استان تهران ادامه داد: 20 دستگاه دوربین نظارت تصویری و همچنین 12 دستگاه پیام رسان متغیر در جاده های استان تهران نصب شده است و همچنین 45 تیم عملیاتی بصورت شبانه روزی به منظور خدمت رسانی به مسافران در جاده های استان تهران در آماده باش کامل بسر می برند.
وی خاطرنشان کرد: احتمال بارش برف و باران در روزهای آینده به ویژه ایام نوروز وجود دارد به همین منظور ماشین آلات سنگین به منظور باز نگه داشتن جاده ها در آماده باش کامل بسر می برند.
مصدقی تاکید کرد: به منظور ارتقای سطح ایمنی جاده های استان تهران، خط کشی جاده ها و همچنین نصب استوانه های ترافیکی، تعمیر و مرمت آسفالت و گاردریل جاده ها انجام شده است.

** 300 کیلومتر جاده های استان تهران روشنایی دارند
وی نصب روشنایی در جاده ها را یکی از مواد مهم در ارتقای سطح ایمنی اعلام کرد و گفت: در حال حاضر 300 کیلومتر از جاده های استان تهران روشنایی دارند.
معاون راهداری استان تهران تاکید کرد: به تازگی حدود 15 کیلومتر از جاده های استان در محورهای بومهن، دماوند و شمیرانات از روشنایی برخوردار شدند.
مصدقی همچنین به طرح جمع آوری گاردریل در 14 کیلومتر از آزاد راه تهران- کرج خبر داد و گفت: به منظور افزایش ایمنی در این آزاد راه نیوجرسی مفصلی جایگزین گاردریل در این آزاد راه شد.

** ترافیک پل سیمان رفع شد
وی همچنین به افتتاح جاده مسیر امام رضا (ع) به پاکدشت محدوده پل سیمان اشاره کرد و گفت: در گذشته این محور دچار ترافیک سنگین می شد که با افتتاح جاده پل سیمان ترافیک در این محدوده برطرف شد.
مصدقی خاطرنشان کرد: این پروژه چند روزی است که زیر بار رفته و تا چند روز آینده با حضور مقامات بصورت رسمی افتتاح می شود.
وی همچنین از مسافران نوروزی خواست که سرعت مطمئنه و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در جاده ها حرکت کنند و جهت اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی در جاده های استان تهران و سایر استان های کشور با سامانه 141 تماس حاصل کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
آمار تصادفات کودکان و نوجوانان در تهران

آمار تصادفات کودکان و نوجوانان در تهران

تهران رسانه | تعداد ۳۳ نفر از جان‌باختگان تصادفات رانندگی در سال گذشته، افراد زیر ۱۸ سال بوده‌اند که این رقم معادل ۵ درصد از کل فوت‌شدگان ناشی از سوانح رانندگی در تهران است.

پلاک گذاری تاکسی های شاسی بلند در تهران

پلاک گذاری تاکسی های شاسی بلند در تهران

تهران رسانه | پلاک‌گذاری حدود ۷۰۰ دستگاه تاکسی شاسی بلند آیون در تهران آغاز شده است.

جذب رانندگان جدید برای اتوبوس های تهران

جذب رانندگان جدید برای اتوبوس های تهران

تهران رسانه | جذب نیروهای جدید بر اساس نیازهای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در دستورکار قرار دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت