پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

سپه وند اظهار نمود؛

ذخیره سازی 2.5 میلیون متر مکعب آب در پاکدشت

در پی بارش های اخیر، سازه های آبخیزداری در سطح شهرستان پاکدشت موجب ذخیره 2.5 میلیون متر مکعب آب شده اند.

ذخیره سازی 2.5 میلیون متر مکعب آب در پاکدشت

به گزارش تهران رسانه ؛ سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پاکدشت گفت: در پی بارش های اخیر، سازه های آبخیزداری در سطح این شهرستان موجب ذخیره 2.5 میلیون متر مکعب آب شده اند.

اصغر سپه وند به اثر بخشی پروژه های آبخیزداری در کنترل روان آب و سیلاب های اخیر اشاره کرد و افزود: اقدامات آبخیزداری انجام شده اثرات مثبتی در کنترل سیلاب و جلوگیری از بروز خسارت به اماکن و تاسیسات زیر بنایی در مناطق پایین دست داشته است.

وی در ادامه تصریح کرد: شهرستان پاکدشت دارای 6 حوزه آبخیز است که تمامی این حوزه های آبخیز مورد مطالعه قرار گرفته و دارای طرح می باشند و تاکنون 30 درصد از پروژه های طراحی شده به مرحله اجرا در آمده است.

این مسئول منابع طبیعی شهرستان پاکدشت تاکید کرد: با توجه به اهمیت پروژه های آبخیزداری امیدواریم با تأمین اعتبارات لازم، این پروژه ها در تمامی حوزه های آبخیز اجرایی و تکمیل شود.

سپه وند درخصوص وضعیت سد شهدای گمنام شهرستان پاکدشت با توجه به بارش های روزهای اخیر اظهار داشت: با بازدید به عمل آمده حجم قابل توجهی از بارندگی ها در پشت این سد ذخیره شده که تاکنون حدود 30 درصد از ظرفیت مخزن این سد توسط نزولات جوی تکمیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که این سد در بالا دست شهرک صنعتی و نیروگاه سیکل ترکیبی قرار دارد توانسته است نقش مهمی در جلوگیری از خسارت های احتمالی جاری شدن سیلاب به این اماکن ایفا کند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت