آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

سه شنبه 1405/06/17

پرسه در شهر؛

پنجشنبه های گردشگری بدون خودرو در تهران کلید خورد

اولين پنجشنبه هاي گردشگري بدون خودرو در تهران با حضور رئيس ستاد گردشگري شهرداري تهران و جمعي از شهروندان برگزار شد.

پنجشنبه های گردشگری بدون خودرو در تهران کلید خورد

به گزارش تهران رسانه ؛ پنجشنبه -٢٩ فروردين ماه- افتتاحيه اولين پنجشنبه هاي گردشگري بدون خودرو با حضور مهدي سيف، رئيس ستاد گردشگري شهرداري تهران و جمعي از مردم برگزار شد.

اين برنامه با پرسه در ميدان مشق از سردر باغ ملي آغاز و همچنين با بازديدي از موزه پست، ساختمان وزارت امور خارجه دانشگاه هنر، مجموعه موزه ملك و قزاق خانه به پايان رسيد.
بازديد عموم با توضيحات يك راهنماي گردشگري در خصوص بخش هاي مختلف همراه بود.
در حاشیه این برنامه، رئيس ستاد گردشگري شهرداري تهران با بيان اينكه در ايام نوروز برنامه «پرسه در شهر» جزو تجربه هاي خوب ستاد گردشگري شهرداري تهران بود، گفت: طرح «پرسه در شهر» براي معرفي قابليت هاي گردشگري شهر تهران به شهروندان و گردشگران به اجرا درآمد. در این طرح، مسيري به همراه يك راهنما انتخاب شده تا قسمت هاي مختلف براي عموم روايت شود.

وي افزود: باتوجه به استقبال عموم از طرح «پرسه در شهر» و همچنين نامگذاري سه شنبه هاي بدون خودرو توسط شهردار محترم، پيشنهاد «پنجشنبه هاي گردشگري بدون خودرو» ارائه و در پايان مورد تصويب قرار گرفت.

رئيس ستاد گرشگري شهرداري تهران با بيان اينكه هدف اصلي اين طرح شناساندن شهر تهران به عموم مردم است، گفت: با همه ي روش ها مي شود گردشگري انجام داد. گاهي اوقات تصور مي شود گردشگري گران است، اما اينطور نيست. اين شيوه گردشگري مويد اين است كه بدون نياز به پرداخت هزينه و استفاده از اتومبيل مي توان در شهر به گردشگري پرداخت.

سيف در خصوص اين طرح توضيح داد: يك روز مختص گردشگري، اما پياده و بدون استفاده از خودرو براي گردشگري شهروندان تهراني در نظر گرفتيم. امروز افتتاحيه اين برنامه است. اميدواريم اين طرح در هفته هاي آتي نيز ادامه پيدا كند. امروز يك نقطه پوشش داده شد، اما از هفته هاي آتي شهروندان مي توانند از دلخواه ترين مسير خود شروع به گردشگري كنند. در اين مسير ها راهنما براي روايت مردم و آشنايي آن ها با ابنيه حضور خواهد داشت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران، جزئیات فنی پروژه فاز دو روددره فرحزاد را تشریح کرد و از افتتاح آن در پاییز امسال خبر داد.

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت