پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

محسنی بندپی خبر داد؛

شناسایی واحدهای صنعتی فعال در استان تهران

استاندار تهران از شناسایی صنایعی که با ظرفیت ۳۰ درصد در استان تهران فعال هستند خبر داد.

شناسایی واحدهای صنعتی فعال در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ انوشیروان محسنی بندپی ظهر دوشنبه در نخستین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید طی سخنانی اظهار داشت: در جلسه‌ای که با وزرای اقتصادی داشتیم اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده را خواستار شدیم.

محسنی بندپی افزود: اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده باید جزو اولویت‌های مجلس شورای اسلامی قرار گیرد چرا که قانون مالیات بر ارزش افزود راهی برای فراری شدن صاحبان شده است و در این زمینه باید چاره اندیشی هایی صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه در اتاق بازرگانی تهران اعلام کردم که موانع و چالش‌های پیش روی صنایعی که با نیمی از ظرفیت فعال هستند رصد و رفع شوند گفت: باید با نگاهی همه جانبه و حمایت گرانه به صنایع شعار رونق تولید را محقق کنیم چرا که بدون حمایت همه جانبه نمی‌توانیم به صنایع کشور رونقی که مد نظر است را بدهیم.

استاندار تهران با اشاره به اینکه قانون استقرار صنایع آلاینده در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران نیازمند بازنگری است بیان داشت: این محدودیت‌های قانونی می‌تواند با نگاه علمی به صنایع قابل رفع است.

محسنی بندپی در ادامه از شناسایی صنایعی که با ظرفیت ۳۰ درصد در استان فعال هستند خبر داد و اظهار داشت: با شناسایی این واحدهای صنعتی نسبت به رفع مشکلات آنها اقدام می‌کنیم تا گامی مؤثر جهت تحقق شعار سال یعنی رونق تولید برداریم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت