طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

چهارشنبه 1404/08/14

شمیرانات رسانه؛

آزاد سازی 37هزار مترمربع از زمین های ملی شمیرانات

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات از آزادسازی 37 هزار مترمربع از اراضی منابع طبیعی بخش لواسانات از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

آزاد سازی 37هزار مترمربع از زمین های ملی شمیرانات

به گزارش تهران رسانه ؛ حسن شکری افزود: 5 فقره تصرف غیر قانونی در اراضی مذکور که توسط متخلفان اقدام به احداث ساختمان، دیوار کشی، فنس کشی و ... شده بود، مورد تخریب قرار گرفته است.

وی بیان داشت: بیشتر تخریب ها در مناطق کلان، برگ جهان و بوجان لواسانات بوده است و ارزش ریالی این اراضی بالغ بر 80 میلیارد تومان برآورد می شود.

به گفته این مقام مسئول اجرای احکام رفع تصرف اراضی ملی و تخریب مستحدثات بر روی این اراضی توسط یگان حفاظت منابع طبیعی با حضور نماینده دادستان انجام گرفته است.

شهرستان شمیرانات متشکل از شهر شمیران (منطقه یک، بخش اعظمی از منطقه سه، شمال و شرق منطقه دو تهران) و دو بخش لواسانات و رودبار قصران با 140 هزار هکتار اراضی ملی در شمال و شمال شرقی تهران واقع شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت