شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

پنج شنبه 1405/07/30

در بوستان « ولایت» شهر پردیس برگزار شد

جشن تابستانه «حامیان آب» در پردیس

جشن تابستانه «حامیان آب» با حضور گسترده اقشار مختلف مردم در پردیس برگزار شد.

جشن تابستانه «حامیان آب» در پردیس

به گزارش تهران رسانه ؛ جشن تابستانه « حامیان آب» شامگاه پنجشنبه با حضور جمعی از مسئولان و شهروندان پردیس در بوستان « ولایت» شهر پردیس برگزار شد.

مدیر آب و فاضلاب شهر پردیس در این همایش با اشاره به بحران آب در استان تهران از شهروندان خواست در مصرف آب در منازل صرفه جویی کنند، تا بتوانیم با مدیریت بهتر از ایجاد مشکلات کم آبی جلوگیری کنیم.

اسدالله سلطان محمدی بیان کرد: تاکنون در پردیس قطعی آب به دلیل کمبود منابع آبی نداشتیم، اما در زمان های قطعی برق به دلیل این که امکان پمپاژ آب وجود نداشت، با کمبودهایی مواجه شدیم که با قرار دادن ژنراتورهای برق سعی کردیم قطعی برق تاثیر زیادی در قطع آب نداشته باشد.

وی افزود: کشور ایران از نظر جغرافیایی در اقلیم خشک و نیمه خشک قرار گرفته و منابع آبی کشور کم است.

مدیر آب و فاضلاب شهر پردیس گفت: سرانه آب در دنیا برای هر نفر ۷ هزار مترمکعب است، اما در ایران این سرانه یک هزار و ۶۰۰ مترمکعب برآورد شده که میزان مصرف آب در استان تهران بیش از سرانه بوده است.

سلطان محمدی گفت: هدر رفت آب آشامیدنی، هزینه های سنگینی برای تصفیه آب و فاضلاب در پی خواهد داشت که با صرفه جویی و مدیریت مصرف آب می توانیم هزینه ها را به شدت کاهش دهیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت