شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

جمعه 1405/08/01

نوده فراهانی خبر داد؛

راه اندازی شورای راهبردی در اتاق اصناف تهران

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به اینکه شورای راهبردی طی دو هفته گذشته در اتاق اصناف راه اندازی شده است گفت: بازگشت به تولید و رونق تولید واحدهای کوچک مشکل دار یکی از اهداف این شوراست.

راه اندازی شورای راهبردی در اتاق اصناف تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اتاق اصناف تهران: شورای راهبردی، ۶۰۰ هزار واحد تولیدی کوچک مشکل دار را برای رساندن به رونق تولید شناسایی کرده است.

قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به اینکه شورای راهبردی طی دو هفته گذشته در اتاق اصناف راه اندازی شده است، گفت: بازگشت به تولید و رونق تولید واحدهای کوچک مشکل دار یکی از اهداف این شوراست.
رئیس اتاق اصناف تهران ادامه داد: تاکنون شورای راهبردی جهت انجام وظایف خود و رونق گرفتن تولید واحدهای مشکل دار، حدود ۶۰۰ هزار واحد تولیدی کوچک را در کل کشور شناسایی کرده که از این میزان سهم تهران حدود ۹۰ هرار واحد تولیدی است.
وی با تاکید بر اینکه بسیاری از تولیدکنندگان باید بسیاری از قواعد و قوانین را در نظر داشته و اگر توان تولید دارند پا به این عرصه بگذارند افزود: تولید کننده بایستی آنچنان در کیفیت تولید دقت کند که مدنظر مصرف کننده باشد و درخواست و نیاز روز آن‌ها را تامین کند، همین عوامل باعث ایجاد اشتغال زایی در کشور شده و در نهایت با رونق تولید، صادرات افزایش می یابد که این شرایط به احیای اقتصاد منجر می شود.
نوده فراهانی تصریح کرد: شورای راهبردی، به عنوان کمیته حمایت از تولید، موظف است که مشکلات تولیدکنندگان زیرمجموعه اتاق اصناف را بررسی و مشکلات آنها را مرتفع کند تا بتوانیم در راه تولید، گام های بلندی برداریم.

این مقام مسئول در تشریح ابعاد کاری شورای راهبردی اتاق اصناف گفت: بخشی از مسئولیت این شورا، هم اکنون به پرسابقه ترین افراد در تولید داخلی محول شده تا براساس تجربه شان مشکل تولیدکنندگان کوچک را شناسایی و پس از ارائه گزارش از علت کندی و یا توقف فعالیت واحدهای تولیدی کوچک، راهکاری برای احیای آنها اندیشیده شود.
وی ادامه داد: در فضای پسابرجام، واحدهای تولیدی کوچک بسیاری متولد و شکوفا شدند، بطوریکه با رونق گرفتن چرخ این واحدها میزان اشتغال و صادرات کشور سرعت گرفت.
فراهانی اظهار کرد: دولت به منظور افزایش تولید صادرات محور، باید ضمن حذف و یا کاهش قوانین دست و پا گیر برای افزایش حجم صادرات، برنامه های تشویقی بسیاری را برای تولیدکنندگان در نظر بگیرد.
به گفته وی، اگر به چالش های موجود در اتاق اصناف، رسیدگی شود بسیاری از مشکلات اقتصاد کشور حل خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت