فعالیت ۲ هزار هیأت مذهبی در استان تهران

تلاش برخی افراد برای ایجاد التهاب در بازار استان تهران

دورکاری کارکنان دستگاه های اجرایی در استان تهران

تقویت شبکه فروش فروشگاه های زنجیره ای دراستان تهران

یک شنبه 1404/04/15

گودرزی اظهار کرد؛

ساماندهی ۲۸ هزار معتاد متجاهر در استان تهران

معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران از ساماندهی ۲۸ هزار معتاد متجاهر در سطح استان خبر داد.

ساماندهی ۲۸ هزار معتاد متجاهر در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ گودرزی در همایش مشارکت‌های مردمی حوزه اعتیاد که در مجموعه ورزشی هرندی برگزار شد، گفت: پیگیری افزایش ظرفیت نگهداری معتادین متجاهر را از ۸ هزار به ۱۴ هزار در دستور کار داریم و همچنین راه‌اندازی مراکز غربالگری را در غرب و شرق و مرکز استان به ظرفیت هر کدام ۳۰۰ نفر انجام داده‌ایم.

وی افزود: به‌عنوان نخستین استان در کشور اقدام به تشکیل و راه‌اندازی کمیته و کارگروه نظارت بر مراکز مجاز درمان و کاهش آسیب کرده‌ایم.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران، از ساماندهی ۲۸ معتاد متجاهر در کل استان خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۰ هزار نفر سهم منطقه هرندی بوده‌اند.

گودرزی افزود: اقدامات در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید به صورت متعادل و به گونه‌ای باشد که از تک بعدی نگری جلوگیری شود.

وی ادامه داد: شهرداری‌ها در خصوص احداث مراکز نگهداری معتادین تکلیف قانونی دارند و باید مهندسی اجتماعی مراکز آلوده توسط اعضای شورای مواد مخدر استان تهران در دستور کار باشد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف ۲۰۰ میلیارد تنباکوی قاچاق در تهران

کشف ۲۰۰ میلیارد تنباکوی قاچاق در تهران

تهران رسانه | ۱۰۰ تن تنباکوی قاچاق به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در تهران کشف شد.

روایت ۱۲ روز عملیات نجات در تهران

روایت ۱۲ روز عملیات نجات در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهر تهران روایت ۱۲ روز عملیات نجات در پایتخت را تشریح کرد.

لزوم کاهش پسماندهای پلاستیکی در تهران

لزوم کاهش پسماندهای پلاستیکی در تهران

تهران رسانه | تهران به‌عنوان یکی از پرجمعیت‌ترین شهرها، روزانه با حجم بالایی از تولید پسماند مواجه است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت