آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

دوشنبه 1405/06/16

اسدی اظهار نمود؛

جمع‌آوری 27 هزار معتاد متجاهر در استان تهران

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان تهران با اشاره به جمع‌آوری ۲۷ هزار معتاد متجاهر در استان تهران گفت: استان تهران رتبه نخست در مبارزه با موادمخدر در کشور را دارد.

جمع‌آوری 27 هزار معتاد متجاهر در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ محمدعلی اسدی ظهر امروز در جمع نمازگزاران نسیم‌شهر با اشاره به وجود 275 میلیون معتاد در جهان اظهار داشت: در حال حاضر 839 نوع موادمخدر صنعتی در جهان تولید و به بازار عرضه می‌شود.

وی بیان کرد: به واسطه اقدامات خوب در جمهوری اسلامی ایران 90 درصد تریاک جهان در داخل کشور کشف می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان تهران ادامه داد: در بحث موادمخدر نمی‌توان تک‌بُعدی عمل کرد و باید در تمام ابعاد آموزش، پیشگیری و درمان کار شود.

اسدی با اشاره به جمع‌آوری 27 هزار معتاد متجاهر در استان تهران اظهار داشت: استان تهران رتبه نخست در مبارزه با موادمخدر در کشور را دارد و تنها راه مبارزه با موادمخدر ارتقا آموزه های فرهنگی، مذهبی و راه‌های پیشگیرانه است.

وی تصریح کرد: بیشترین آسیب‌ها در مصرف موادمخدر در حوزه‌های همسرآزاری، کودک‌آزاری و جرایم مالی است که منجر به طلاق می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان تهران افزود: اگر نتوانیم موادمخدر صنعتی و اموال قاچاقچیان و فضای مجازی را در حوزه موادمخدر کنترل کنیم قائله و بازی را در این حوزه خواهیم باخت.

اسدی همچنین بر کاهش 25 درصدی اعتیاد براساس طرح جامع موادمخدر تأکید کرد و گفت: باید سالیانه طبق برنامه توسعه ششم 5 درصد از معتادان را کاهش دهیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با ارتقا آموزش‌های فرهنگی و پیشگیرانه در بین خانواده‌ها، دانش‌آموزان و دانشجویان تلاش داریم تا وضعیت استان تهران از نظر مصرف موادمخدر کاهش و به حد مطلوبی برسد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت