احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

به مناسبت هفته دولت؛

افتتاح 17 پروژه آبخیزداری در استان تهران

به مناسبت هفته دولت، 17 پروژه آبخیزداری و آبخوان داری با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در استان تهران به بهره برداری می رسد.

افتتاح 17 پروژه آبخیزداری در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران از افتتاح و به بهره برداری رسیدن 17 پروژه آبخیزداری و آبخوان داری با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در هفته دولت خبرداد.

مهندس احمد طاهری با اعلام این مطلب افزود: این پروژه ها در قالب عملیات خاکی، احداث بندهای سنگی-ملاتی و سنگی-گابیونی و همچنین عملیات بیولوژیکی در حوزه های آبخیز شهرستان های شمیرانات، ری، ملارد، فیروزکوه، دماوند، پردیس و ورامین اجرا شده است.

طاهری خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت اجرای پروژه های آبخیزداری در کنترل سیل و رسوب، تقویت سفره های آب زیرزمینی و بهبود پوشش گیاهی پیش بینی شده است امسال 19 پروژه آبخیزداری در 6شهرستان استان تهران با اعتباری بالغ بر 28 میلیارد تومان که از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تأمین می شود، به مرحله اجرا درآید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت