شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

جمعه 1405/08/01

دور ایران در 400 روز؛

میزبانی ستاد گردشگری از خانواده گردشگر اصفهانی

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از اقدام خانواده گردشگر اصفهانی که ایرانگردی خود را با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری ناشناخته آغاز کرده بودند تقدیر کرد.

میزبانی ستاد گردشگری از خانواده گردشگر اصفهانی

به گزارش تهران رسانه ؛ خانواده گردشگر اصفهانی بعد از ۳۸۰ روز سفر در آخرین مقصد خود به تهران آمدند و روز گذشته میهمان ستاد گردشگری بودند و با رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران به گپ و گفت پرداختند.
سیف رئیس ستاد گردشگری از اقدام این خانواده که سفر خود را با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری ناشناخته آغاز کرده بودند، تقدیر به عمل آورد.
در ادامه خانواده لطیفی در نشستی صمیمی تجربیات خود را با مدیران گردشگری مناطق ۲۲ گانه، درمیان گذاشتند.
شایان ذکر است در ششمین عصرانه به وقت گردشگری که روز یکشنبه ۱۰ شهریور ماه ۹۸ برگزار می شود، خانواده لطیفی تجربیات سفر ۴۰۰ روزه خود را با علاقمندان و فعالان حوزه گردشگری به اشتراک می گذارند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران

نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران

تهران رسانه | نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران امروز به کار خود پایان می دهد.

پنجمین نمایشگاه هنر تهران

پنجمین نمایشگاه هنر تهران

تهران رسانه | پنجمین نمایشگاه هنر تهران با حضور هنرمندان و فعالان حوزه هنر از سراسر ایران و بیش از ۲۰ کشور جهان در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران‌مال امروز به کار خود پایان می دهد.

پاییز در گالری های تهران

پاییز در گالری های تهران

تهران رسانه | علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی می‌توانند آخر هفته خود را به بازدید از نمایشگاه‌هایی از جمله «به رنگ نیل»، «به نام ایران، به خط عشق»، «معبد انجیر»، «مانا»، «خلق از عدم»، «صورت‌فلکیِ خورده‌ها»، «پمپی: نسخه‌ی تهران»، «حجم کم، فضای مشترک»، «زندگی، همچنان» و «پس از برف» بگذرانند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت