پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

جمعه 1405/05/02

پاکدشت رسانه؛

اقدام جدی مسئولان پاکدشت در راستای اطلاع رسانی عمومی

فرماندار پاکدشت از اقدام جدی مسئولان شهرستان در راستای اطلاع رسانی عمومی و همه جانبه در امر پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر خبر داد.

اقدام جدی مسئولان پاکدشت در راستای اطلاع رسانی عمومی

به گزارش تهران رسانه ؛ فرماندار پاکدشت در جلسه شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ضمن عرض تسلیت فرارسیدن ایام اربعین حسینی گفت : در طول دو سال گذشته اقدامات مطلوب و منظمی در راستای پیشگیری از مصرف مواد مخدر به ویژه در بخش نوجوانان و جوانان توسط دستگاههای ذیربط صورت گرفته است .

تمهیدی با قدردانی از زحمات بی شائبه و شبانه روزی نیروی انتظامی و دستگاه قضایی شهرستان در امر برخورد جدی و مستمر با قاچاقچیان و توزیع کنندگان مواد مخدر افزود :پلیس و دستگاه قضایی با اشراف و رصد کامل بر عملکرد افراد متخلف و توزیع کنندگان مواد مخدر ، اقدامات چشمگیری در جهت مقابله با سوداگران مرگ را اجرایی نموده اند و این عملکرد قابل تحسین تاثیر به سزایی در آرام سازی جامعه و ایمن سازی فضای زندگی مردم در بر داشته است.

فرماندار پاکدشت در ادامه از برنامه ریزی این شورا برای شش ماهه دوم سال جاری در راستای تحقق کامل مصوبات و اقدام جدی کمیته های چهارگانه به منظور پیشگیری از طریق اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی به ویژه در سطح مدارس و محلات خبر داد و افزود : امروز باید برای رفع نگرانی از جامعه دست به دست هم داده و با همتی مضاعف در امر اطلاع رسانی دقیق ، آگاه سازی و اجرای برنامه های فرهنگی با محوریت آثار سوء مواد مخدر به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.

فرماندار پاکدشت گفت : باید ضمن اجرای برنامه ها و عملیات مورد نظر، فضا را برای سودجویان توزیع و فروشندگان مواد مخدر بیش از پیش نا امن کرده و با مشارکت مردم و خانواده هایی که درگیر این موضوع هستند هر روز شاهد امن تر شدن فضای شهرستان و ایجاد آرامش در بین مردم خوب و فهیم باشیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت