شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

یک شنبه 1405/08/03

به مناسبت روز دانشجو؛

شعارهایی که در تجمعات دانشجویی تهران داده شد

در تجمعات دانشجویی تهران، عده ای شعارهایی نظیر «دانشجوی زندانی آزاد باید گردد»، « ایران، لبنان؛ فرانسه؛ سرکوب و غارت بسه» و «فقر کشتار، گرانی؛ مردم شدند قربانی» سردادند.

شعارهایی که در تجمعات دانشجویی تهران داده شد

به گزارش تهران رسانه ؛ همزمان با سالروز 16 آذر و روز دانشجو، تعدادی از دانشجویان در دانشگاه‌های تهران و امیرکبیر، با برگزاری تجمعات پراکنده‌‌ای، اقدام به سر دادن برخی شعارهای سیاسی کردند.

این تجمعات در پی فراخوانی که شب گذشته در بین دانشجویان پخش شد، برگزار شده بود و طی آن دانشجویان در محوطه دانشگاه شعارهایی نظیر «دانشجوی زندانی آزاد باید گردد»، « ایران، لبنان؛ فرانسه؛ سرکوب و غارت بسه» و «فقر کشتار، گرانی؛ مردم شدند قربانی» سردادند.

آنها همچنین پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن شعارهایی نوشته شده بود. تصاویر منتشر شده از این تجمعات نشان از تعداد محدود این دانشجویان داشت.

این افراد که صورت‌های خود را پوشیده بودند سعی داشتند با حرکت در محوطه دانشگاه، دانشجویان را با خود همراه کنند ولی دانشجویان در گوشه و کنار این تجمع نظاره‌گر رفتارهای تجمع‌کنندگان بودند.

امروز همزمان به مناسبت 16 آذر روز دانشجو، برخی دانشگاه‌های تهران نیز مهمان برخی مسئولان کشوری بودند. آیت‌الله رئیسی رئیس دستگاه قضا در دانشگاه تهران و در جمع دانشجویان سخنرانی کرد و پاسخگوی سوالات دانشجویان شد. محمدباقر قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در دانشگاه علامه طباطبایی به سخنرانی پرداخت.

علیرغم برخی تلاش‌ها برای برهم زدن مراسم روز دانشجو در دانشگاه تهران و سخنرانی آیت‌الله رئیسی، سالن محل برگزاری این مراسم مملو از دانشجویان بود.

بنا بر این گزارش، این تجمعات پراکنده در دانشگاه هایی نظیر دانشگاه تهران، علامه، امیرکبیر و همچنین نوشیروانی بابل بر پا شد و شعارهایی که در این تجمعات داده شد، تقریبا شبیه به هم بودند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
درخشش «سقاخانه» در حراج تهران

درخشش «سقاخانه» در حراج تهران

تهران رسانه | مهرداد فلاح در یادداشتی به بررسی جایگاه «سقاخانه» در هنر مدرن ایران و نسبت میان قیمت آثار و ارزش هنری و تاریخی آن‌ها پرداخته است.

افزایش ۶۰ درصدی نرخ کارواش در تهران

افزایش ۶۰ درصدی نرخ کارواش در تهران

تهران رسانه | افزایش ۶۰ درصدی نرخ کارواش به واحدهای صنفی تهران اعلام شده و آنها موظف‌اند نرخ‌نامه را در محل فعالیت خود نصب کنند تا مشتریان از هزینه خدمات مطلع باشند.

آمار فعالین در حوزه صنایع دستی تهران

آمار فعالین در حوزه صنایع دستی تهران

تهران رسانه | حدود یک‌هزار و ۵۰۰ نفر در حوزه اشیای قدیمی، صنایع‌دستی و فعالیت‌های مرتبط در تهران مشغول به کار هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت