وضعیت اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران

ممنوعیت توسعه کشاورزی سنتی در استان تهران

آمار شهدای شهرستان های استان تهران

فعالیت ۲ هزار هیأت مذهبی در استان تهران

جمعه 1404/04/20

جانفشان خبر داد؛

معرفی جاذبه های فرهنگی و تاریخی استان تهران

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران گفت؛ طرح گردشگری مجازی «تهران را در خانه ببینیم» به منظور معرفی جاذبه های فرهنگی و تاریخی استان تهران اجرا می شود.

معرفی جاذبه های فرهنگی و تاریخی استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیر کل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی استان تهران گفت: طرح گردشگری مجازی"تهران را در خانه ببینیم" از تاریخ 2 الی 13 فروردین ماه 99 به منظور معرفی جاذبه های فرهنگی و تاریخی استان تهران اجرا می شود.

پرهام جانفشان با بیان اینکه با مشارکت و همکاری گروه تهران و شهروندی شبکه پنج سیما و ستاد گردشگری شهرداری تهران جاذبه های گردشگری تهران بر بستر فضای مجازی در دسترس عموم شهروندان قرار می گیرد گفت:«هر روز جاذبه های تاریخی ،فرهنگی و طبیعی یک شهرستان استان تهران به صورت کامل معرفی می شود و برای افزایش جذابیت برنامه در پایان همان روز از جاذبه های معرفی شده مسابقه نیز برای علاقه مندان برگزار می شود.»

اوافزود: «قطعا تمام برنامه های تهرانگردی که برای شهروندان در ایام نوروز پیش بینی کرده بودیم بعد ازاعلام شرایط عادی از سوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا با همان کیفیت برگزار خواهیم کرد.»

علاقه مندان می توانند از روز دوم فروردین با مراجعه به سایت اداره کل استان تهران به نشانی tehran.mcth.ir در طرح گردشگری مجازی شرکت کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
انفجار در برج چیتگر تهران

انفجار در برج چیتگر تهران

تهران رسانه | انفجار در یکی از طبقات برج پامچال چیتگر تهران سبب بروز حادثه شد.

فعالیت مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ بدون اختلال

فعالیت مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ بدون اختلال

تهران رسانه | با توجه به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های واحد ۱۱۰ پلیس تهران، این مرکز بدون اختلال در حال فعالیت است.

آسیب دیدگی ۳۶۰۰ واحد در تهران

آسیب دیدگی ۳۶۰۰ واحد در تهران

تهران رسانه | طبق آمار تاکنون ۳ هزار و ۶۰۰ واحد در تهران آسیب دیده اند که ۲۰۰ واحد نیاز به نوسازی، ۲۵۰ واحد نیاز به مقاوم سازی، هزار و ۵۰۰ واحد نیاز به ترمیم دارند. مابقی واحدها نیز نیازمند ترمیم جزئی هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت