پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

حیات الغیب اظهار نمود؛

وضعیت کرونا در زندان های استان تهران

تهران رسانه | امکانات لازم اعم از ماسک و مواد ضدعفونی کننده و دستکش یکبار مصرف به طور مرتب و به صورت رایگان در اختیار زندانیان استان تهران قرار می‌گیرد.

وضعیت کرونا در زندان های استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل زندان های استان تهران با تکذیب ادعاهای یک رسانه در مورد وضعیت زندان شهر ری، گفت: مایع دستشویی به وفور و به صورت رایگان در بین زندانیان توزیع می‌شود.

در پی انتشار ادعاهایی عجیب در یکی از رسانه‌ها مبنی بر دوهزار زندانی بی ملاقاتی در زندان شهر ری و همچنین فروش مایع دستشویی به قیمت ۷۵ هزار تومان در فروشگاه این زندان، مدیرکل زندان‌های استان تهران این خبر را تکذیب و ادعاهای مطرح شده را بی اساس عنوان کرد.

حشمت اله حیات الغیب با بیان اینکه با توجه به مرخصی‌های قبل از سال جدید با بخشنامه رئیس قوه قضائیه هم اکنون تعداد کل زندانیان ندامتگاه شهرری بسیار کمتر از حتی نصف تعداد عنوان شده است به انجام اقدامات بهداشتی و درمانی در این زندان فراتر از پروتکل‌های بهداشتی اشاره کرد.

وی با ابراز تأسف از طرح چنین ادعاهای بی اساسی در رسانه‌ها، گفت: اقداماتی که در راستای مبارزه با کرونا در زندان‌ها و خصوصاً زندان شهرری صورت می‌گیرد بی نظیر است.

مدیرکل زندان‌های استان تهران تصریح کرد: هر روز از سوی نیروهای آموزش دیده توسط واحد بهداشت و درمان ندامتگاه، تمامی سطوح و اماکن زندان ضدعفونی می‌شود و امکانات لازم اعم از ماسک و مواد ضدعفونی کننده و دستکش یکبار مصرف به طور مرتب و به صورت رایگان در اختیار زندانیان قرار می‌گیرد.

وی بیان داشت: در این مدت و در راستای مقابله با کرونا ۳۶۰ لیتر مایع ضدعفونی کننده دست، ۱۰۰۸ مورد ژل دست، ۱۴۶۰ لیتر مایع ضدعفونی کننده سطوح، ۱۸۲۵۰ جفت دستکش یکبار مصرف و ۱۲ هزار ماسک به طور رایگان بین زندانیان توزیع شده است.

حیات الغیب خاطرنشان کرد: مایع دستشویی و انواع شوینده‌های بهداشتی نیز به وفور و به صورت رایگان در اختیار زندانی قرار می‌گیرد و مددجویان اصلاً نیازی به خرید از فروشگاه ندارند، در صورتی هم که نیاز داشته باشند مایع ضدعفونی کننده ۳۰۰ گرمی به قیمت یازده هزار تومان و ۵۰۰ گرمی به قیمت سیزده هزار تومان در فروشگاه عرضه می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت