پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

علیپور خبر داد؛

برخورد پلیس با زباله گردها در تهران

تهران رسانه | در دو ماه گذشته برخوردهایی با زباله گردهای تهران از سوی پلیس انجام شده و تاکنون حدود ۲۰ تیم توقیف شده‌اند.

برخورد پلیس با زباله گردها در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران اعلام کرد: میزان زباله های پایتخت در یک ماه گذشته ۶ هزار تن کاهش یافت.

صدرالدین علیپور با بیان اینکه از اسفندماه شاهد کاهش حجم زباله در تهران هستیم گفت: حجم زباله‌های بیمارستانی نیز کمتر شده و به نزدیک ۹۰ تن رسیده است.

وی درباره تفکیک زباله ها نیز گفت: در حال دریافت مجوز از ستاد کرونا برای انجام تفکیک پسماند در آرادکوه هستیم تا با رعایت الزامات بهداشتی و اتاقک ضدعفونی، بتوانیم تفکیک را انجام دهیم.

علیپور ادامه داد: امکان اجرای طرح تفکیک پسماند از مبدا در شرایط کرونایی نیست و صبر می‌کنیم تا وضعیت کرونا بیشتر کنترل شود تا این اقدام را انجام دهیم.

وی درمورد فعالیت زباله گردها نیز گفت: در دو ماه گذشته برخوردهایی با زباله گردها از سوی پلیس انجام شده و تاکنون حدود ۲۰ تیم توقیف شده‌اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت