رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

شنبه 1404/05/11

فرهنگسرای سرو؛

نمایشگاه عکس «پرتوی از پوشش ایرانی» در فضای مجازی

تهران رسانه | فرهنگ سرای سرو به مناسبت هفته گرامیداشت عفاف و حجاب، نمایشگاه عکس با عنوان «پرتوی از پوشش ایرانی» در فضای مجازی منتشر می کند.

نمایشگاه عکس «پرتوی از پوشش ایرانی» در فضای مجازی

به گزارش تهران رسانه ؛ این نمایشگاه به منظور نشان دادن سربندهای و پوشش نواحی مختلف ایران در فضای مجازی فرهنگ سرای سرو منتشر می شود.
علاقه مندان برای مشاهده این نمایشگاه عکس می‌توانید به صفحه اینستاگرام فرهنگ‌سرای سرو به نشانی farhangsara_sarv مراجعه کنید و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 88881879 تماس بگیرید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت