رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

جمعه 1404/05/10

در جلسه مجمع انتخاباتی؛

انتخاب رئیس هیات بدنسازی استان تهران

ابوالفضل قناعتی به عنوان رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان تهران انتخاب شد.

انتخاب رئیس هیات بدنسازی استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مجمع انتخاباتی هیات بدنسازی استان تهران با حضور رضا گلمحمدی مدیرکل ورزش و جوانان استان و ناصر پورعلی فرد در اداره کل ورزش و جوانان استان تهران برگزار شد که 13 نفر برای تصدی این پست با یکدیگر به رقابت پرداختند.
براین اساس از 17 رای ماخوذه ابوالفضل قناعتی 9 رای و اصغر زرگر نیز 8 رای را کسب کردند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در این مجمع با بیان اینکه ورزش این استان الگوی کشور به حساب می آید تصریح کرد: در صدد هستیم در مسابقات کشوری آینده سازان (رده سنی نوجوانان دختر و پسر) که 20 آبان تا اواسط آذرماه برگزار می شود, بتوانیم سهم قابل توجهی را بدست آوریم.
رضا گلمحمدی افزود: روز گذشته جلسه ای با تمام هیاتها و رئیس سازمان ورزش برگزار و هماهنگی لازم برای حضور مقتدر تهران در این رویداد انجام شد.
پیش از این ابوالفضل قناعتی 4 سال رئیس هیات بدنسازی استان تهران بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت