انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

رجایی خبر داد؛

پاکبان های نمونه پایتخت انتخاب شدند

تهران رسانه | از میان ۱۴ هزار پاکبان، 8 پاکبان با رای شهروندان تهرانی و 22 پاکبان با معرفی شهرداری مناطق 22گانه به عنوان پاکبان های نمونه برگزیده شدند.

پاکبان های نمونه پایتخت انتخاب شدند

​به گزارش تهران رسانه ؛ معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند از انتخاب ۳۰ پاکبان نمونه شهر تهران خبر داد.

نرگس رجایی با اشاره به فعالیت ۱۴ هزار پاکبان در پایتخت گفت: بدون شک، رفت و روب روزانه ۱۲۴ کیلومتر مربع از کلانشهر تهران به صورت دستی یا با استفاده از ماشین آلات مختلف فرایند ساده ای نیست و تلاش بسیار زیاد پاکبانان را می طلبد.

وی با بیان اینکه پاکبانان از زحمتکش ترین اقشار جامعه بوده و همواره در معرض انواع آلودگی ها قرار دارند و این موضوع با شیوع ویروس کرونا نمود بیشتری پیدا کرده است، ادامه داد: به همین منظور، سازمان مدیریت پسماند موضوع انتخاب پاکبان نمونه شهر تهران را در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ماه سال جاری در دستور کار خود قرار داده و پس از انتشار فراخوان «انتخاب پاکبان نمونه شهر تهران» در خردادماه، از ۱۷ خرداد پذیرای دریافت تماس های شهروندان و شهرداری های مناطق ۲۲گانه برای ثبت مشخصات پاکبان های منتخب بوده است.

رجایی با اشاره به شاخص های انتخاب پاکبان نمونه گفت: برخورداری از حسن معاشرت و سعه صدر در ارتباط با شهروندان و همکاران، امانت داری و حفظ بیت المال، خیرخواهی و کمک رسانی به دیگران، رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی، مشارکت موثر در موقعیت های بحرانی، تشویق و ترغیب دیگران به حفظ پاکیزگی و نظافت شهر و ... از جمله مهم ترین شاخص های مد نظر جهت انتخاب پاکبان نمونه بوده است.

به گفته معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند، در نهایت ۸ پاکبان با رای شهروندان تهرانی و ۲۲ پاکبان با معرفی شهرداری مناطق ۲۲گانه به عنوان پاکبان های نمونه برگزیده شدند. هر چند که پیش از این قرار بود طى مراسمی ویژه با حضور اعضاى محترم شوراى شهر و مدیران ارشدشهردارى از منتخبین تقدیر شود اما به دلیل آغاز موج دوم شیوع ویروس کرونا برگزارى این مراسم منتفى شد. ولى تقدیر از این عزیزان به زودى و به نحوى شایسته و با رعایت موازین بهداشتى انجام خواهد شد.

رجایی در پایان با توجه به تدوین دستورالعمل آموزشى همیاران کاپ در دو نسخه عمومى و ویژه پاکبانان گفت: پاکبانان نمونه انتخاب شده طى یک دوره به عنوان همیاران کاپ آموزش دیده و یاری گر سازمان مدیریت پسماند در محلات و مناطق خواهند بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت