پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

جمعه 1405/05/02

امام جمعه صفادشت؛

با جنگ فرهنگی از مانور ابتذال جلوگیری کنیم

امام جمعه صفادشت گفت: خرید لوازم وکالای ایرانی به مقابله با دشمن و رونق بازار کمک می کند.

با جنگ فرهنگی از مانور ابتذال جلوگیری کنیم

به گزارش تهران رسانه ؛ حجت الاسلام سید حسین حسینی در خطبه های نماز جمعه این هفته صفادشت با اشاره به آغاز سال تحصیلی مدارس و دانشگاه‏ها خطاب به نمازگزاران گفت: نقش مدارس و دانشگاه‏ها در پرورش نیروهای انقلاب و مقابله با جنگ اقتصادی و روانی دشمن‏ بسیار پررنگ تر از گذشته محسوس می شود.

امام جمعه صفادشت با بیان اینکه قریب به ۴ میلیون دانشجو و حدود ۱۴ میلیون دانش آموز در سال تحصیلی جدید وارد عرصه نظام آموزشی می شوند افزود: این یک نعمت و فرصت بزرگی برای کشور که از این طریق کشور را از همه جهات قدرتمند تر کنیم و مورد هجمه دشمن که از این طریق به کشور ضربه بزند.

حسینی با اهمیت بالای نقش آموزش و پرورش و آموزش عالی در شرایط جنگ اقتصادی کشور خاطر اظهار داشت: دانش آموزان و دانشجویان و فرهنگیان و خانواده ها با خرید لوازم و کالای ایرانی به مقابله با دشمن و رونق بازار ایرانی کمک کنند.

وی در ادامه بیان داشت: در شرایط جنگ روانی دشمن و رشد شبکه‏ های اجتماعی در فضای مجازی و حقیقی، عملیات روانی دشمن و استفاده از عناصر نرم برای تأثیرگذاری بر فضای داخلی کشورها و ایجاد ناآرامی و شورش، باید بیشتر این قشر را دریابیم و مسولین در دانشگاه ها حضور داشته باشند دو به دغدغه ها و نیازهای آنها توجه کنند و در صدد رفع نیازهای آنها بربیایند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی بخش صفادشت با تاکید بر اینکه باید با جنگ فرهنگی از مانور ابتذال جلوگیری کنیم و از نهاد پرورشی و تربیتی به صورت واقعی استفاده کنیم گفت : اگر ما از پرورشی خودمان نمایشی استفاده کنیم دشمن از ابتذال خود به صورت جدی استفاده کرده و این قشر آینده ساز کشور را به ابتذال خواهد کشاند. دشمن در کمین این قشر است.

امام جمعه صفادشت در پایان گفت؛ در شرایط کنونی نیاز خیلی جدی به نیرو های دانشمند و متخصص دارد باید تلاش کنیم تا دانشگاههای ما از تولید مدرک به مراکز تربیت نیروهای متخصص و دانشمند تبدیل شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت