پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

در جلسه ای با حضور مدیران؛

دبیر اجرایی اتاق اصناف تهران منصوب شد

نائب رئیس اول اتاق اصناف تهران طی حکمی، سیدجواد میرخانی را به عنوان دبیر اجرایی اتاق معرفی کرد.

دبیر اجرایی اتاق اصناف تهران منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ به نقل از پایگاه خبری اتاق اصناف تهران، در جریان این معارفه، نائب رئیس اول اتاق اصناف تهران طی سخنانی گفت: سال‎ها بود که اتاق از وجود ارزنده و باتجربه آقای میرخانی محروم بود؛ لذا امروز خوشحالیم که ایشان را در مدیریت  جدید شایسته سالاری نشانگاه خود قرار داده‎ایم و از حضور و وجود افراد باتجربه و کار آزموده در انجام امور بهره‎‏مند شده ایم.

وی گفت: همه سعی و تلاش ما، رفع مشکلات و جالش‎های صنفی اتاق است و ملاک نیز قانون می‎باشد که امیدواریم با همدلی و تلاش همه دست‎اندکاران، اتاق تهران را به سازمانی بی‏بدیل و الگوی مطلوب در جامعه صنفی کشور تبدیل نماییم.

در ادامه این مراسم سیدجواد میرخانی نیز ضمن تشکر از حسن اعتماد هئیت رئیسه به جهت این انتصاب گفت: امید دارم شایستگی و توان پاسخگوئی به این اعتماد را داشته باشم..

وی افزود: هدف من ایجاد آرامش در درون سازمان اتاق اصناف و پیگیری مطالبات و رفع مشکلات اتحادیه‏ها می باشد، انشاءاله بتوانم از اجرا و انجام این مأموریت محوله موفق و سربلند بیرون بیایم.

خاطرنشان می نماید سیدجواد میرخانی قبل از حسین علی اکبری همین سمت بر عهده داشته است.

در پایان ضمن تقدیر از فعالیت های حسین علی اکبری تأکید می نماید وی از این پس هیچ مسئولیتی را در اتاق اصناف تهران بر عهده ندارد.

بنابر این گزارش، پیش از این نیز مهدی نادعلی طی حکمی از سوی قاسم نوده فراهانی ریاست اتاق به عنوان سرپرست جدید روابط عمومی اتاق اصناف تهران منصوب شده بود.




نظر شما


نظرات

مصطفی

تبریک به جناب میرخانی


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت