شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

شنبه 1404/07/12

الهیان اظهار کرد؛

نگرانی از معضلات اجتماعی در محله کن

تهران رسانه | محله کن از مناطق اصیل و قدیمی تهران است که امروزه با آسیب‌های متعدد اجتماعی در حال دست و پنجه نرم کردن است.

نگرانی از معضلات اجتماعی در محله کن

به گزارش تهران رسانه ؛ نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که مسوولان موظف به تامین امنیت منطقه کن هستند تا شاهد معضلات متعدد اجتماعی در این نقطه نباشیم.

زهره الهیان در مطلبی در صفحه توییتر خود با اشاره به وضعیت محله کن توضیح داد: محله کَن از مناطق اصیل و قدیمی تهران است که امروز با آسیب‌های متعدد اجتماعی در حال دست و پنجه نرم کردن است.

وی تاکید کرد که مسوولان مربوطه موظف به تامین امنیت منطقه کن هستند تا شاهد معضلات متعدد اجتماعی در این نقطه نباشیم.

این عضو مجمع نمایندگان تهران همچنین با اشاره به دیدارش با شهردار تهران گفت که از شهردار تهران‬⁩ درخواست کرده حضور میدانی در محلات آسیب زا داشته باشد.

الهیان در عین حال ابراز عقیده کرد که متاسفانه اراده‌ای برای خدمت رسانی به مردم محروم این مناطق در شهرداری تهران نیست و ظاهرا باید از طریق قضایی این امور پیگیری شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری جشن هفته تهران در روز ۱۶ مهر در برج آزادی خبر داد.

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

۳۱۶۷ اتوبوس نو هدیه ای برای مردم تهران

۳۱۶۷ اتوبوس نو هدیه ای برای مردم تهران

تهران رسانه | نهضت برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در تهران جانی تازه گرفت.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت