پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

چراغعلی خبر داد؛

قطع گاز ویلاهای پرمصرف مناطق ییلاقی استان تهران

تهران رسانه | گاز ویلاهای پرمصرف مناطق ییلاقی استان تهران در صورت عدم اصلاح مصرف قطع می شود.

قطع گاز ویلاهای پرمصرف مناطق ییلاقی استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با اشاره به افزایش مصرف گاز گفت: گاز ویلاهای پرمصرف مناطق ییلاقی استان تهران در صورت عدم اصلاح مصرف قطع می شود.

عبدالرضا چراغعلی صبح دوشنبه در جلسه کارگروه آلودگی هوای استان تهران با اشاره به اینکه طی دی ماه جاری ۱۲ روز هوای ناسالم داشته‌ایم اظهار داشت: به طور کلی در سال‌های اخیر اقدامات تمامی دستگاه‌ها در این زمینه کافی نبوده است لذا موضوع آلودگی هوای استان باید با حساسیت بیشتر مورد پیگیری و بررسی قرار بگیرد.

چراغعلی با اشاره به اینکه مصرف گاز در کشور به شدت افزایش یافته است گفت: به دلیل کم هزینه بودن انرژی، در تعداد زیادی از ویلاها و خانه‌های ییلاقی در مناطق خوش آب و هوای استان تهران، شهرستان‌ها و استان‌های شمالی کشور، مصرف گاز شبانه روزی و در واقع غیرضروری است که طبق مصوبه شورای امنیت، در صورت عدم اصلاح روش مصرف گاز در این مناطق، طی مسیر قانونی نسبت به قطع این انشعابات در سطح کشور اقدام می‌شود.

وی عنوان داشت: برای رفع آلودگی هوا همه دستگاه‌ها باید یکدیگر هم افزایی داشته باشند تا چالش به وجود امده حل شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران ضمن گرامیداشت ۲۹ دی ماه سالروز هوای پاک بیان داشت: باید از سمن و ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد در زمینه کاهش آلودگی هوا بهره بیشتری ببریم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت