شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

پنج شنبه 1405/08/07

کتاب رسانه؛

کتاب «سیر تا روابط عمومی» در مرحله پایانی نگارش

تهران رسانه | نگارش کتاب «سیر تا روابط عمومی» به قلم «مهدی جمشیدی» در مرحله پایانی نگارش قرار دارد و بزودی توسط «انتشارات فرهنگ و تمدن» منتشر می شود.

کتاب «سیر تا روابط عمومی» در مرحله پایانی نگارش

به گزارش تهران رسانه ؛ مهدی جمشیدی، نویسنده کتاب "سیر تا روابط عمومی" در خصوص این اثر گفت؛ در زبان و قلم این کتاب بیشتر به نگارش عامیانه توجه شده و ادبیات ارتباطات انسانی در وجه عامیانه جایگزین متون روابط خصوصی شده است.

وی به توضیح یک خطی کتاب اشاره کرد و افزود؛ "شناخت هنر ناشناخته | همراه با نسخه تعالی" را برای معرفی این اثر در نظر گرفته ام.

نویسنده کتاب "سیر تا روابط عمومی" به جامعه هدف و مخاطبان این کتاب اشاره کرد و گفت؛ متاسفانه مدیران و کارشناسان حوزه روابط عمومی در ایران به کت و شلوار و کفش پاشنه بلند وابسته شده اند و بیشتر درگیر روابط خصوصی و سازمانی هستند تا برقراری ارتباط با عموم!

بنابر این گزارش؛ مهدی جمشیدی به تازگی در مقام نویسندگی، کتاب "سیر تا احمق" را با حمایت "انتشارات فارابی" منتشر و روانه بازار کتاب کرده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
نرخ جدید انواع نان فانتزی در تهران

نرخ جدید انواع نان فانتزی در تهران

تهران رسانه | اتحادیه صنف نان‌های حجیم و نیمه حجیم تهران با صدور جدول قیمتی، نرخ پیشنهادی انواع نان‌های پرمصرف صنعتی و فانتزی را برای واحد‌های صنفی اعلام کرد.

«جستجوی ایران» در موزه هنرهای معاصر تهران

«جستجوی ایران» در موزه هنرهای معاصر تهران

تهران رسانه | نمایشگاه «جستجوی ایران» با کندوکاو در آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران، عصر شنبه ۹ آبان افتتاح می‌شود.

آمار تخلفات ساختمانی در مناطق تهران

آمار تخلفات ساختمانی در مناطق تهران

تهران رسانه | بیشترین تخلفات ساختمانی در حریم پایتخت و مناطق ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۱۵ شهرداری تهران که در محدوده‌های بلافصل شهر قرار دارند صورت می گیرد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت