آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

سه شنبه 1405/06/17

تئاتر رسانه؛

جشنواره تئاتر خیابانی در پهنه رودکی تهران

تهران رسانه | جشنواره تئاتر خیابانی به دلیل شیوع بیماری کرونا با رعایت تمام الزامات و پروتکل های بهداشتی با رعایت فاصله اجتماعی همه روزه در پهنه رودکی در حال برگزاری است.

جشنواره تئاتر خیابانی در پهنه رودکی تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ شهردار منطقه ۱۱ تهران از آغاز اجرای سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر در پیاده راه استاد شهریار واقع در پهنه فرهنگ و هنر رودکی خبر داد.

نصراله آبادیان با اشاره به اقدامات انجام شده در پیاده راه استاد شهریار واقع در پهنه فرهنگ و هنر رودکی و مقابل تالار وحدت همچنین محدوده بوستان دانشجو و محوطه تئاتر شهر برای برگزاری سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر گفت: این جشنواره که هر ساله از سوی اداره هنرهای نمایشی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود؛ امسال تئاتر های خیابانی خود را برای علاقه مندان به هنرهای نمایشی در پهنه رودکی به اجرا گذاشته است.

آبادیان افزود: به منظور همکاری با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری جشنواره تئاتر فجر، علاوه بر اقدامات خدمات شهری و پاکسازی محیطی، از سوی اداره زیباسازی این منطقه نسبت به اجرای تبلیغات محیطی شامل نصب بنرهای اطلاع رسانی و تبلیغاتی، آذین بندی و نصب ریسه های پارچه ای و زیبا سازی مسیر در محدوده بوستان دانشجو، محوطه تئاتر شهر و پهنه رودکی اقدام شده است.

شهردار منطقه ۱۱ بیان کرد: امسال ۳۵ نمایش به بخش تئاتر خیابانی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر از بین نمایش هایی که پیش از این در جشنواره های خیابانی موفق به کسب عنوان شده بودند؛ راه یافته اند که اجرای آن از روز ۱۲ بهمن در پهنه رودکی آغاز شده است و تا روز بیستم بهمن با حضور گروه های نمایشی از تمام استان های کشور ادامه خواهد داشت.

وی یاد آور شد: برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی به دلیل شیوع بیماری کرونا با رعایت تمام الزامات و پروتکل های بهداشتی با رعایت فاصله اجتماعی همه روزه از ساعت ۱۵ و ۳۰ تا ۱۸ و ۳۰ در پهنه رودکی واقع در خیابان حافظ، خیابان استاد شهریار، مقابل تالار وحدت در حال برگزاری است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران، جزئیات فنی پروژه فاز دو روددره فرحزاد را تشریح کرد و از افتتاح آن در پاییز امسال خبر داد.

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت