آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

پنج شنبه 1405/06/19

شهریار رسانه؛

تخریب ویلاهای غیرمجاز در شهریار

تهران رسانه | تعدادی از باغ ویلاهای غیرمجاز در فردوسیه و شاهدشهر شهریار تخریب شدند.

تخریب ویلاهای غیرمجاز در شهریار

به گزارش تهران رسانه ؛ دادستان عمومی و انقلاب شهریار از تخریب ویلاهای غیرمجاز در «شاهد شهر» و «فردوسیه» خبر داد.

حمید عسگری ظهر چهارشنبه در حاشیه تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز شهریار در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه هیچ فردی حق ندارد، از زمین‌های کشاورزی به عنوان کاربری‌های مسکونی و ایجاد باغ ویلا استفاده کند، اظهار داشت: بعضاً مشاهده شده که برخی افراد سواستفاده گر وجوهاتی را از مردم برای ساخت و سازهای غیر مجاز دریافت می کنند که این اجازه را به این افراد نخواهیم داد.

عسگری با بیان اینکه نسبت به تخریب ۱۲۰ ویلای غیرمجاز در این شهرستان اقدامات عملی صورت گرفته است، گفت: طی این عملیات و در راستای اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، ۱۵۰ هزار متر مربع از زمین کشاورزی رفع تصرف شده است.

وی عنوان داشت: متأسفانه برخی افراد با خرید باغات اقدام به تفکیک غیرمجاز و ساخت و سازهای غیر مجاز در آن می کردند که با آنها برخورد جدی صورت گرفته است.

دادستان عمومی و انقلاب شهریار بیان داشت: با توجه به عزم جزم دستگاه قضایی برای مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز امروز تعدادی باغ ویلا نیز در فردوسیه و شاهدشهر شهریار تخریب شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعداد ایستگاههای مترو در مناطق تهران

تعداد ایستگاههای مترو در مناطق تهران

تهران رسانه | پراکندگی ایستگاه های مترو براساس مناطق نشان می دهد که مناطق، ۲، ۶، ۱۱ و ۱۲ دارای بیشتریتن تعداد ایستگاه هستند. در نقطه مقابل منطقه۲۱ تنها منطقه تهران است که ایستگاه مترو ندارد.

توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران، جزئیات فنی پروژه فاز دو روددره فرحزاد را تشریح کرد و از افتتاح آن در پاییز امسال خبر داد.

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت