طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

سه شنبه 1404/08/13

با همکاری پلیس آگاهی؛

کشف انبار احتکار لوازم آشپزخانه در شهريار

يک انبار احتکار لوازم آشپزخانه به ارزش 15 ميليارد ريال در شهرستان شهريار کشف شد .

کشف انبار احتکار لوازم آشپزخانه در شهريار

به گزارش تهران رسانه ؛ رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شهريار با اشاره به اجراي طرح بررسي و بازرسي از انبار ها گفت : با همکاري پليس اگاهي و تعذيرات حکومتي ، يک انبار احتکار انواع لوازم اشپزخانه در شهر شهريار کشف شد .
مصلحي با بيان اينکه کالاهاي موجود ، ساخت کشور چين است و بيش از يکسال است در اين انبار نگهداري مي شده افزود : با توجه به بررسي سوابق محتکر کننده و برگه کالا ، احتکار اين کالاها به قصد گرانفروشي کاملا ثابت شده است .
وي گفت : پرونده اين مجموعه احتکار شده براي سير مراحل قضايي به حوزه قضايي ارجاع شد .
دهها عددسينک ظرفشويي ، روکش و لوازم اجاق گاز ، انواع شير الات و لوازم اشپزي ، از اين انبار کشف شده است .




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت