شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

شنبه 1404/07/12

بهارلو خبر داد؛

تعطیلی نوروزی تمام مراکز رفاهی در استان تهران

تهران رسانه | تمام مراکز رفاهی استان تهران به علت شیوع بیماری کرونا در ایام نوروز ۱۴۰۰ تعطیل است.

تعطیلی نوروزی تمام مراکز رفاهی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران گفت: تمام مراکز رفاهی استان تهران به علت شیوع بیماری کرونا در ایام نوروز ۱۴۰۰ تعطیل است.

یوسف بهارلو عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه حفظ سلامت همکاران فرهنگی در اولویت اصلی ما قرار دارد اظهار داشت: با توجه به تاکید ستاد ملی کرونا مبنی بر عدم سفرهای نوروزی و تصمیمات اتخاذ شده در این زمینه، همه مراکز رفاهی و تفریحی شهرستان‌های استان تهران تا اطلاع ثانوی قادر به ارائه خدمات به همکاران عزیز نمی‌باشد.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با اشاره به اینکه مدارس و مراکز اسکان نیز با توجه به شرایط اپیدمی بیماری کرونا حق پذیرش هیچ گونه مسافری را در این ایام ندارند گفت: قطعاً تصمیمات اتخاذ شده در جهت حفظ سلامت هموطنان عزیز بوده و با مدارسی که در این زمینه مرتکب تخلف شوند، برخورد خواهد شد.

بهارلو ارائه خدمات رفاهی به همکاران محترم فرهنگی را از وظایف آموزش و پرورش دانست و افزود: همگی ما امیدواریم هر چه زودتر بتوانیم با پشت سر گذاشتن این شرایط بحرانی بار دیگر شور و نشاط و سلامتی را در جامعه شاهد باشیم و مجدداً بتوانیم در خدمت جامعه عزیز و بزرگ فرهنگیان باشیم.

وی با تاکید بر اینکه قطعاً معلمین عزیز به عنوان مشعل داران فرهنگی جامعه، نقش مهمی در الگو بخشی به دانش آموزان و اولیای محترم آنان دارند، عنوان داشت: با توکل به خداوند متعال و همکاری همگی هموطنان عزیز در رعایت بهداشت فردی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به زودی از این مسیر سخت عبور خواهیم کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

دستفروشان مترو شناسنامه دار شدند

تهران رسانه | طبق افکارسنجی‌ها بیش از ۵۰ درصد شهروندان نسبت به حضور دستفروشان در مترو مشکلی ندارند.

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری جشن هفته تهران در روز ۱۶ مهر در برج آزادی خبر داد.

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت