آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

دوشنبه 1405/06/16

جلیل آباد رسانه؛

تصویب نخستین بودجه تاریخ شهرداری جلیل آباد

تهران رسانه | نخستین بودجه تاریخ شهرداری جلیل آباد با رقمی بالغ بر ۱۴۵ میلیارد ریال تصویب شد.

تصویب نخستین بودجه تاریخ شهرداری جلیل آباد

به گزارش تهران رسانه ؛ شهردار جلیل‌آباد شهرستان پیشوا از تصویب نهایی نخستین بودجه تاریخ این شهرداری با رقمی بالغ بر ۱۴۵ میلیارد ریال خبر داد. به گزارش روابط عمومی شهرداری جلیل آباد، محمدمهدی قمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در مدت زمان محدود حضور در جلیل‌آباد به‌عنوان خادم مردم، علیرغم عدم زیرساخت‌های لازم در شهرداری پیگیر رفع مسائل مهم به‌ویژه تدوین لایحه بودجه به‌عنوان نقشه راه فعالیت شهرداری بودم.

وی با اشاره به اتخاذ رویکرد کارشناسی در تدوین لایحه بودجه، افزود: لایحه پیشنهادی متناسب با نیازهای شهر آماده و تقدیم شورای محترم شهر شد و با برگزاری جلسات مستمر در کوتاه‌ترین زمان به تصویب اعضای شورا و کمیته انطباق فرمانداری رسید که این همکاری و همراهی شایسته تقدیر است.

شهردار جلیل آباد گفت: افزایش فعالیت‌های عمرانی، خدماتی و فرهنگی همراه با توزیع عادلانه امکانات در سطح شهر و توجه به ایجاد زیرساخت‌ها و منابع درآمد پایدار شهری از ویژگی‌های بودجه ۱۴۵ میلیارد ریالی شهرداری برای سال ۱۴۰۰ است.

قمی تصریح کرد: تلاش مدیریت شهری در سال جدید بر این خواهد بود که ضمن ارتقای خدمت‌رسانی به شهروندان، همه فعالیت‌ها بدون انحراف از بودجه و در راستای تحقق کامل آن صورت گیرد.

بنابر این گزارش؛ جلیل آباد از توابع شهرستان پیشوا به تازگی شهر شده است و انتخابات قانونی شورای شهر آن امسال برگزار خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت