انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

جمعه 1405/03/22

انصاری خبر داد؛

شناسایی و ثبت ٢١٠ گونه پرنده در شهر تهران

تهران رسانه | باغ ها، بوستان های جنگلی، مناطق کوهستانی شمال تهران، تپه‌های سوهانک، تلو و پارک پردیسان در داخل شهر و رود دره ها، اصلی‌ترین زیستگاه‌های گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری پایتخت بویژه پرندگان هستند.

شناسایی و ثبت ٢١٠ گونه پرنده در شهر تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به مطالعات انجام شده توسط پژوهشگران و پایش میدانی پرنده نگرها از شناسایی و ثبت بیش از ٢١٠ گونه پرنده در شهر تهران خبر داد.

"شینا انصاری" روز یکشنبه با اشاره به اینکه شهر تهران از تنوع زیستی بسیار غنی برخوردار است تصریح کرد: باغ ها، بوستان های جنگلی، مناطق کوهستانی شمال تهران، تپه‌های سوهانک، تلو و پارک پردیسان در داخل شهر و رود دره ها، اصلی‌ترین زیستگاه‌های گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری پایتخت بویژه پرندگان هستند.

وی با بیان اینکه امروزه پرنده‌نگری (Bird watching) پرطرفدارترین شاخه گردشگری مبتنی بر طبیعت در دنیاست که در جلب توجه اقشار مختلف جامعه به حفاظت از زیستگاههای طبیعی پرندگان نقش مهمی ایفا می کند ادامه داد: منطقه حفاظت شده جاجرود، پارک‌های ملی سرخه‌حصار و خجیر و تالاب های مصنوعی شهری مانند دریاچه چیتگر نیز از عرصه های جاذب پرندگان محسوب می شوند.

به گفته مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار پرنده نگری لذت مشاهده پرندگان، بدون تماس و لمس پرنده‌ها در زیستگاه‌های طبیعی آنها است در این شیوه، مخاطبان به رصد پرندگان پرداخته و از تماشای آنها لذت می برند. در حال حاضر این صنعت در اغلب کشورها رونق پیدا کرده، و افراد برای گذران اوقات فراغت به این فعالیت می پردازند و بر همین اساس ایجاد اماکن مدیریت شده برای تماشای پرندگان و بهره گیری از پتاسیل بالقوه آنها در تحقیقات، آموزش و گذران اوقات فراغت، از نیازهای تفرجی خصوصا در کلانشهرها هست.

انصاری با اشاره به راه اندازی سایت پرنده نگری در پارک شهر طی سالیان گذشته اظهار داشت: از سال گذشته نیز در دریاچه چیتگر، سایت های پرنده نگری توسط شهرداری تهران ایجاد شده است معتقدیم آشنایی شهروندان با انواع گونه های پرندگان بومی و مهاجر و نحوه زیست آنها از قبیل زیستگاه، آشیان‌گزینی، تغذیه، زادآوری و بیان اهمیت و ارزش زیست محیطی پرندگان و نقش آنها در اکوسیستم های شهری و مهمتر از همه آرامش روحی و روانی ناشی از مشاهده پرندگان در شهری شلوغ و آلوده چون تهران می تواند بسیار مفرح و آرامش بخش باشد.

وی یادآور شد: با توجه به نقش موثر پرنده نگری در آگاهی بخشی به شهروندان در زمینه محیط زیست و ایجاد ارتباط نزدیک تر با طبیعت و حفظ زیستگاههای طبیعی درون و پیرامون شهر موضوع افزایش سایت های پرنده نگری در مناطقی از تهران که دارای پتانسیل حضورپرندگان بومی ومهاجر هستند در دستور کار اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران قرار دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از واگذاری ۱۱۰۰ دستگاه تاکسی برقی به رانندگان خبر داد.

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت