کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

مشکل آبرسانی عشایر در استان تهران

نوسازی ۱۵ هزار کلاس درس در استان تهران

چهارشنبه 1405/06/04

یادداشت؛

اندیشکده ها محور سیاستگذاری مدیریت شهری

تهران رسانه | اهتمام و جهت گیری کلی و فعالیت تخصصی اندیشکده مطالعات شهر و انسان، تمرکز بر مسئله «وضعیت انسان در شهر» و ارائه پیشنهادها و سیاستگذاری در این حوزه است.

اندیشکده ها محور سیاستگذاری مدیریت شهری

به گزارش تهران رسانه ؛ سعید طلوعیان با اشاره به ضعف مفرط عرصه اجرایی در بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی، علی ‌الخصوص ظرفیت‌های رشته‌های علوم انسانی عنوان کرد؛ هدف از تاسیس «اندیشکده مطالعات شهر و انسان» استفاده از ظرفیت ها و قابلیت های علوم انسانی در حوزه حکمرانی شهری است.

رئیس اندیشکده مطالعات شهر و انسان عنوان کرد؛ متاسفانه ارتباط منظم، سیستماتیک و ضابطه مندی میان نهاد علم و دانشگاه با نهادهای حکمرانی در کشور برقرار نیست و همین موضوع علاوه بر اینکه نهاد حکمرانی را از نتایج مطالعات علمی نخبگان، دانشگاهیان و فعالان حوزه های علمی محروم کرده، در برخی مواقع موجب انقطاع نهاد علم با مسائل و موضوعات واقعی و مبتلا به جامعه نیز شده است.

طلوعیان با اشاره به نقش‌آفرینی اندیشکده‌ها در عرصه‌های حکمرانی اظهار کرد؛ با توجه به اینکه در همه کشورهای دنیا اندیشکده ها پل ارتباطی بین نهادها و فعالان علمی با حکومت ها و نهادهای حکمرانی هستند اندیشکده مطالعات شهر و انسان نیز تلاش خواهد کرد پلی بین نخبگان علوم انسانی و سیاستگذاران و مسئولان حوزه مدریت شهری باشد.

وی با اشاره به وضعیت زندگی انسانی در کلان‌شهرها عنوان کرد؛ متاسفانه نسبت به ظرفیت و قابلیت های رشته های مهم علوم انسانی در حوزه مدیریت و حکمرانی شهری غفلت صورت گرفته است و نتیجه این رویکردها غفلت از علوم انسانی و به حاشیه رفتن «انسان» در سیاستگذاری های شهری بوده است.

سعید طلوعیان در رابطه با فعالیت‌های اندیشکده مطالعات شهر و انسان گفت؛ اهتمام و جهت گیری کلی و فعالیت تخصصی اندیشکده مطالعات شهر و انسان، تمرکز بر مسئله «وضعیت انسان در شهر» و ارائه پیشنهادها و سیاستگذاری در این حوزه است. اندیشکده رسالت علمی خود را معطوف به ارائه راهکارهای عملی و سیاستگذارانه در حوزه معضلاتی همچون «شهرنشینی شتابان» ، «ازخودبیگانگی انسان» و «تکنوکراسی افسارگسیخته» می داند.

طلوعیان با اشاره به ترکیب اعضای منتخب شورای شهر ششم تهران عنوان کرد؛ اعضای منتخب انتخابات شورای شهر ششم، دارای سابقه و عملکرد خوبی در گذشته هستند و برخی از این افراد در شوراهای گذشته نیز حضور داشته و کارنامه موفقی رقم زده‌اند. امیدواریم با تلاش مضاعف دست‌اندرکاران مدیریت شهری در دوره جدید، عقب‌ماندگی ناشی از سیاسی‌کاری و کم‌کاری دوره قبل جبران شود.

طلوعیان با اشاره به برخی اولویت‌های شهر تهران از منظر دغدغه‌های اندیشکده مطالعات شهر و انسان بیان کرد: در اندیشکده تلاش کرده‌ایم مسائل تهران را از دیدگاه انسانی مورد توجه و مطالعه قرار دهیم و معضلات زندگی انسان در کلان‌شهر را بررسی کنیم، تلاش می‌کنیم تعریف و تشریح درستی درباره "وضعیت انسان در شهر" و بهبود زندگی شهری ارائه دهیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت جاروبرقی برگ روب در تهران

فعالیت جاروبرقی برگ روب در تهران

تهران رسانه | ماشین برگ‌روب‌ برای نخستین بار به ناوگان خدمات شهری تهران در منطقه یک اضافه شد.

خشت گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی در تهران

خشت گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

وجود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران

وجود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران

تهران رسانه | در حال حاضر حدود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران وجود دارد که ۱۴۰ مورد از آنها در دوره فعلی مدیریت شهری به این مجموعه اضافه شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت