محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

پنج شنبه 1404/09/27

پرند رسانه؛

پایان دادن به مدیریت دوگانه در شهر پرند

تهران رسانه | پایان دادن به مدیریت دوگانه شهر پرند از مطالبات جدی شهروندان این شهر است و این موضوع با همراهی خوب اعضای محترم شورای شهر و شهردار پرند در دستور کار قرار گرفته است.

پایان دادن به مدیریت دوگانه در شهر پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ با گذشت حدود ۶ سال از مذاکرات بی نتیجه شهرداری پرند و شرکت عمران در خصوص تحویل فازهای ۳ تا ۶ شهر پرند به شهرداری، سرانجام با روی کار آمدن شهردار جدید پرند، مذاکرات برای پایان دادن به مدیریت دوگانه این شهر به نتیجه رسید.

حمید رضا الله یاری در این خصوص اظهار داشت: از آنجایی که پایان دادن به مدیریت دوگانه پرند از مطالبات جدی مردم بود این موضوع با همراهی خوب اعضای محترم شورا در دستور کار قرار گرفت و در نهایت تفاهم نامه ۱۱ بندی تحویل فاز ۳ شهر به شهرداری، به امضا رسید.

الله یاری با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با شرکت عمران و تصویب شورای محترم شهر برای تحویل این فاز به شهرداری، اظهار داشت: بعد از تائید کمیته انطباق طی هفته آتی فاز ۳ شهر پرند رسماً تحت پوشش خدمات شهرداری قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در گام‌های بعدی برای تحویل فازهای ۴ و ۵ و ۶ اقدام می‌کنیم، افزود: همانطور که در ابتدا عرض کردم در اولین گام فقط تحویل فاز ۳ است که اجرای دقیق تفاهم‌نامه، می‌تواند نشانگر حسن نیت طرفین باشد، اتفاقی که اگر به درستی پیش برود مسیر را برای تحویل فازهای بعدی هموار می‌کند.

شهردار پرند اظهار داشت: بر اساس مفاد این تفاهم نامه، مجموعه ورزشی فرهنگی انقلاب اسلامی به شهرداری پرند واگذار گردید و همچنین شرکت عمران پرند متعهد شد از این پس هیچ گونه پروانه ساختی صادر نکند و پیش مجوزهای این شرکت در پروژه‌های اقدام ملی و طرح جهش مسکن از درجه اعتبار ساقط و پروانه‌های ساختمانی جهت پروژه‌های فوق از سوی شهرداری صادر گردد.

وی به مواردی دیگر این تفاهم نامه اشاره کرد و افزود: حل مشکلات مهم پروژه مسکن «شیده»، آسفالت و جدول گذاری معابر و ساماندهی سکونت گاه‌های قسمت جنوبی فاز ۳ از دیگر تعهدات شرکت عمران است و شهرداری این آمادگی را دارد برای رفع این مشکلات با شرکت عمران همکاری نماید.

الله یاری تصریح کرد: رفع مشکلات ساکنان پروژه «شیده» از اولویت‌های شهرداری در فاز ۳ است و ساکنان این پروژه از کمترین امکانات همچون آسفالت و معابر مناسب بی بهره هستند.

لازم به ذکر است شهرداری پرند از سال ۱۳۹۱ با تحویل فازهای صفر، یک و دو از شرکت عمران پرند به طور رسمی کار خود را در این شهر آغاز کرد و تا کنون پس گذشت چندین سال از مذاکرات بی نتیجه مابین شهرداری و شرکت عمران، سرانجام با رویکرد تعاملی شهردار جدید پرند قرار شد طی یک برنامه مشخص و زمان بندی شده شرکت عمران با اجرای تعهدات خود، مدیریت سایر فازهای پرند را به شهرداری واگذار نماید تا مطالبه مهم مردم پرند در یکپارچه سازی مدیریت شهری محقق شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت