خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

پایان بلاتکلیفی ۳۱ شهر در استان تهران

یک شنبه 1404/06/23

پرند رسانه؛

پایان دادن به مدیریت دوگانه در شهر پرند

تهران رسانه | پایان دادن به مدیریت دوگانه شهر پرند از مطالبات جدی شهروندان این شهر است و این موضوع با همراهی خوب اعضای محترم شورای شهر و شهردار پرند در دستور کار قرار گرفته است.

پایان دادن به مدیریت دوگانه در شهر پرند

به گزارش تهران رسانه ؛ با گذشت حدود ۶ سال از مذاکرات بی نتیجه شهرداری پرند و شرکت عمران در خصوص تحویل فازهای ۳ تا ۶ شهر پرند به شهرداری، سرانجام با روی کار آمدن شهردار جدید پرند، مذاکرات برای پایان دادن به مدیریت دوگانه این شهر به نتیجه رسید.

حمید رضا الله یاری در این خصوص اظهار داشت: از آنجایی که پایان دادن به مدیریت دوگانه پرند از مطالبات جدی مردم بود این موضوع با همراهی خوب اعضای محترم شورا در دستور کار قرار گرفت و در نهایت تفاهم نامه ۱۱ بندی تحویل فاز ۳ شهر به شهرداری، به امضا رسید.

الله یاری با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با شرکت عمران و تصویب شورای محترم شهر برای تحویل این فاز به شهرداری، اظهار داشت: بعد از تائید کمیته انطباق طی هفته آتی فاز ۳ شهر پرند رسماً تحت پوشش خدمات شهرداری قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در گام‌های بعدی برای تحویل فازهای ۴ و ۵ و ۶ اقدام می‌کنیم، افزود: همانطور که در ابتدا عرض کردم در اولین گام فقط تحویل فاز ۳ است که اجرای دقیق تفاهم‌نامه، می‌تواند نشانگر حسن نیت طرفین باشد، اتفاقی که اگر به درستی پیش برود مسیر را برای تحویل فازهای بعدی هموار می‌کند.

شهردار پرند اظهار داشت: بر اساس مفاد این تفاهم نامه، مجموعه ورزشی فرهنگی انقلاب اسلامی به شهرداری پرند واگذار گردید و همچنین شرکت عمران پرند متعهد شد از این پس هیچ گونه پروانه ساختی صادر نکند و پیش مجوزهای این شرکت در پروژه‌های اقدام ملی و طرح جهش مسکن از درجه اعتبار ساقط و پروانه‌های ساختمانی جهت پروژه‌های فوق از سوی شهرداری صادر گردد.

وی به مواردی دیگر این تفاهم نامه اشاره کرد و افزود: حل مشکلات مهم پروژه مسکن «شیده»، آسفالت و جدول گذاری معابر و ساماندهی سکونت گاه‌های قسمت جنوبی فاز ۳ از دیگر تعهدات شرکت عمران است و شهرداری این آمادگی را دارد برای رفع این مشکلات با شرکت عمران همکاری نماید.

الله یاری تصریح کرد: رفع مشکلات ساکنان پروژه «شیده» از اولویت‌های شهرداری در فاز ۳ است و ساکنان این پروژه از کمترین امکانات همچون آسفالت و معابر مناسب بی بهره هستند.

لازم به ذکر است شهرداری پرند از سال ۱۳۹۱ با تحویل فازهای صفر، یک و دو از شرکت عمران پرند به طور رسمی کار خود را در این شهر آغاز کرد و تا کنون پس گذشت چندین سال از مذاکرات بی نتیجه مابین شهرداری و شرکت عمران، سرانجام با رویکرد تعاملی شهردار جدید پرند قرار شد طی یک برنامه مشخص و زمان بندی شده شرکت عمران با اجرای تعهدات خود، مدیریت سایر فازهای پرند را به شهرداری واگذار نماید تا مطالبه مهم مردم پرند در یکپارچه سازی مدیریت شهری محقق شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت