اعلام نرخ های جدید نان در استان تهران

ساخت ۴۰۸ مدرسه در شهرستان های استان تهران

رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

یک شنبه 1404/05/12

انتصاب جدید؛

هجرت یک مدیر از شهر قم به پایتخت

تهران رسانه | پژوهشگر برتر استان قم به عنوان سرپرست مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران منصوب شد.

هجرت یک مدیر از شهر قم به پایتخت

به گزارش تهران رسانه ؛ علیرضا زاکانی شهردار تهران با صدور حکمی «محمد منان رئیسی» را به عنوان سرپرست «مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران» منصوب کرد.

در بخشی از حکم آمده است: امید است با استعانت از پرودگار متعال و در راستای تحقق چشم‌انداز «تهران؛ کلان‌شهر الگوی جهان اسلام» با اتکا به اسناد بالا دستی و بهره گیری از استعداد و توانمندی کارکنان خدوم شهرداری تهران، و نخبگان شهر و ظرفیت‌های تخصصی، موجبات خدمت‌رسانی مفید و موثر به شهروندان عزیز تهران را فراهم آورید.

منان رئیسی، عضو سابق هیات علمی دانشگاه علم و صنعت بوده که از سال ۹۵ پس از انتقال به دانشگاه قم ضمن همکاری با این دانشگاه، به تکمیل مطالعات خود در زمینه معماری و شهرسازی اسلامی با استفاده از ظرفیت مراکز دینی و حوزوی این شهر پرداخت.

با توجه به سابقه تحصیلی او در ۲ رشته شهرسازی (ارشد) و معماری(دکتری) و ارتباط با برخی مراکز حوزوی پس از مقطع دکتری، رویکرد وی به مطالعات معماری و شهرسازی، رویکردی میان رشته ای و مبتنی بر نگاه تمدنی به ظرفیت های دانش معماری و شهرسازی است.

ثمره فعالیتهای پژوهشی او تاکنون چهار کتاب تالیفی، بیش از سی مقاله علمی پژوهشی و بیش از ده طرح مطالعاتی و پروژه پژوهشی بوده است که اغلب قریب به اتفاق آنها با رویکرد اسلامی و تمدنی منتشر شده است.

همچنین از مهمترین سوابق وی می توان به پژوهشگر برتر استان قم، رتبه اول فارغ التحصیلی دکتری معماری دانشگاه علم و صنعت ایران، رتبه سوم کنکور سراسری کارشناسی ارشد، پژوهشگر برتر در ۲ دوره متفاوت در جشنواره بین المللی برترینهای پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری (جایزه جهانی تهران) اشاره کرد.

منان رئیسی سوابقی همچون معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی دانشگاه قم، مدیریت گروه معماری دانشگاه قم، طراحی ده ها پروژه ساختمانی تحت همکاری با سازمان نظام مهندسی ساختمان (معمار پایه یک) در کارنامه دارد.

همچنین از مهمترین پروژه های تحت مدیریت وی می‌توان به پروژه چند ده هکتاری طرح توسعه راس الحسین (ع) در شهر حلب سوریه که با رویکردی میان افزا طراحی شده اشاره کرد.

پیش از این محمد حسین بوچانی عهده دار این مسئولیت بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
آزادسازی زنان سرپرست خانوار در برج آزادی

آزادسازی زنان سرپرست خانوار در برج آزادی

تهران رسانه | آیین گلریزان نذر یاری در محرم شهر میدان آزادی توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران و با حضور معاون شهردار تهران و جمعی از خیرین مناطق ۲۲ گانه برگزار شد.

بازدید از موزه پول در تهران

بازدید از موزه پول در تهران

تهران رسانه | موزه پول ایران از مجموعه موزه‌های دفینه، سیر تحول پول در ایران و جهان را به مخاطبان خود معرفی می کند. در این موزه حلقه‌های تبادل کالا و حتی اسکناس‌های جدید ضرب‌شده به نمایش گذاشته شده است.

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت