نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

سه شنبه 1404/06/25

مترو رسانه؛

انتصاب جدید در مترو تهران

تهران رسانه | «احسان حامدمقدم» به عنوان سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه منصوب شد.

انتصاب جدید در مترو تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مهدی شایسته اصل مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه در حکمی، احسان حامدمقدم را به‌عنوان سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل این شرکت منصوب کرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، متن حکم به شرح زیر است:
با عنایت به توانمندی و سوابـق ارزنده تخصصی و مدیریتی، به‌موجب این حکم جنـابعالی را به‌عنوان" سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل" منصوب می‌نمایم.
اهتمام به اولویت‌های زیر از اهم وظایف و مسئولیت‌های مورد انتظار است:
*مدیریت بر ارائه اطلاعات و اخبار بر خط، شفاف و به‌موقع از طرق مختلف
*مدیریت و نظارت بر تهیه و درج آگهی‌های موردنیاز روزنامه‌ها و جراید داخلی و خارجی مصوب حوزه مدیرعامل
*مدیریت و نظارت بر طرح‌ریزی و تدوین پیش‌نویس تفاهم‌نامه‌های همکاری با سازمان‌ها و نهادهای داخلی و خارجی
*نظارت و مدیریت بر انجام مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های رسانه‌ای و خبری توسط مسئولان شرکت پس از اخذ مجوز و موافقت حوزه مدیرعامل
*مشارکت در برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های نظرسنجی و افکارسنجی، استخراج داده‌ها و اطلاعات مسافران و ایجاد سازوکارهای ارتباطی با ذی‌نفعان
*مدیریت و نظارت بر تهیه نقشه‌ها و تابلوهای شناسنامه ایستگاه‌ها، طراحی و انتشار کارت ویزیت‌ها و تدوین کتب و جزوه‌ها و دیگر موارد انتشاراتی
*برنامه‌ریزی برای برگزاری نمایشگاه‌های مرتبط با مأموریت و خدمات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه
امید است با اتکال به ذات اقدس الهی و ظلّ توجهات حضرت ولی‌عصر (ارواحنافداه) در اجرای منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه‌الله) موفق و مؤید باشید.

احسان حامدمقدم سابقه کار به‌عنوان مشاور مدیرعامل و مدیر ارتباطات و امور بین الملل موسسه همشهری، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پیشگیری ومدیریت بحران شهر تهران، دبیر شورای اطلاع رسانی شهرداری تهران، رئیس فرهنگسرای مجازی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و مدیرمسئول خبرگزاری شهر را در رزومه کاری خود دارد.
پیش‌ازاین محسن محمدیان عهده‌دار این پست بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت