شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

شنبه 1405/08/02

سرپرست فرمانداری ملارد خبر داد؛

لزوم استفاده از ظرفیت پلیس افتخاری در ملارد

سرپرست فرمانداری ملارد بر لزوم استفاده از ظرفیت پلیس افتخاری برای ارتقا امنیت پارک های این شهرستان تاکید کرد.

لزوم استفاده از ظرفیت پلیس افتخاری در ملارد

به گزارش تهران رسانه ؛ حسین توکلی کجانی پیش از ظهر شنبه در سومین کمیسیون ارتقا امنیت اجتماعی و اخلاقی شهرستان ملارد طی سخنانی گفت: باید همه مسئولان ملارد با هم دلی به حل آسیب های اجتماعی بپردازیم، باید ریشه ها را درست کنیم، در غیر این صورت در امور فرهنگی با مشکل مواجه می شویم.

وی افزود: متاسفانه برخی از ادارات ما خود، ناهنجاری دارند، باید مشکلات و ناهنجاری ها مدیریت شود و همه با هم برای حل مشکلات کمک کنند.

سرپرست فرمانداری ملارد با بیان این که این شهرستان نیاز به تدوین یک سند اجتماعی دارد، گفت: باید معضلات اجتماعی و اخلاقی ملارد بررسی و ریشه یابی شود، آموزش و پرورش باید معضلات اجتماعی و. اخلاقی دانش آموزان را مورد بررسی قرار دهد.

توکلی کجانی سپس بر فرهنگ سازی در خصوص راهور تاکید کرد و افزود: مطالعه ترافیکی در سطح شهر ملارد با همکاری معاونت اجتماعی و شهرداری ملارد صورت پذیرد، باید یک فرجه ۳ الی ۴ ماهه برای حل معضل ترافیکی شهر گرفته شود و همه دوستان در شهرداری و دیگر اماکن شهر به قوانین احترام بگذارند.

وی با اشاره به کاهش نرخ طلاق در ملارد گفت: در سال ۹۸ باید بودجه خاصی برای حل معضلات اجتماعی و فرهنگی در نظر بگیریم و در محلات آسیب پذیر اجتماع محور را در این محلات اجرا کنیم.

سرپرست فرمانداری ملارد با اشاره به عضویت ۲۵۰ نفر در پلیس افتخاری ملارد، گفت: باید از پلیس افتخاری برای ارتقا امنیت پارک ها استفاده کنیم.

توکلی کجانی با بیان این که باید قانون برنامه ششم و قانون بودجه توسط روسای ادارات و کارشناسان به خوبی مطالعه شود، گفت: باید یک رییس اداره بداند، که در حوزه عملکردی وی چه بودجه ای تصویب شده و چه برنامه هایی داریم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران

نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران

تهران رسانه | نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران امروز به کار خود پایان می دهد.

پنجمین نمایشگاه هنر تهران

پنجمین نمایشگاه هنر تهران

تهران رسانه | پنجمین نمایشگاه هنر تهران با حضور هنرمندان و فعالان حوزه هنر از سراسر ایران و بیش از ۲۰ کشور جهان در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران‌مال امروز به کار خود پایان می دهد.

پاییز در گالری های تهران

پاییز در گالری های تهران

تهران رسانه | علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی می‌توانند آخر هفته خود را به بازدید از نمایشگاه‌هایی از جمله «به رنگ نیل»، «به نام ایران، به خط عشق»، «معبد انجیر»، «مانا»، «خلق از عدم»، «صورت‌فلکیِ خورده‌ها»، «پمپی: نسخه‌ی تهران»، «حجم کم، فضای مشترک»، «زندگی، همچنان» و «پس از برف» بگذرانند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت