رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

پنج شنبه 1404/05/09

شهریار رسانه؛

۱۹۳ سال زندان برای متهمان پرونده فساد در شهریار

تهران رسانه | سرانجام پس از چند ماه از اتمام جلسات دادگاه پرونده فساد شهرداری شهریار در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران، ظهر امروز رأی این دادگاه به متهمان پرونده ابلاغ شد.

۱۹۳ سال زندان برای متهمان پرونده فساد در شهریار

به گزارش تهران رسانه ؛ دادستان شهریار از صدور حکم پرونده فساد شهرداری شهریار خبرداد.

حمید عسکری‌پور دادستان شهریار گفت: سرانجام پس از چند ماه از اتمام جلسات دادگاه پرونده فساد شهرداری شهریار در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران، ظهر امروز رأی این دادگاه به متهمان پرونده ابلاغ شد.

وی افزود: این پرونده ۳۶ متهم داشته است که در رأی بدوی دادگاه برای متهمان آن مجموعاً بیش از ۱۹۳ سال حبس صادر شده است که بیشترین آن برای یکی از متهمان ۲۶ سال حبس بوده است و برای چند متهم دیگر هر کدام به تحمل ۲۰ سال حبس و برخی دیگر نیز از سه ماه الی ۱۵ سال زندان صادر شده است.

دادستان شهریار تصریح کرد: در رأی دادگاه بدوی علاوه بر رد مال برای اکثر متهمان، برای برخی از متهمین دیگر نیز علاوه بر زندان، تحمل شلاق که مجموعاً ۶۷۲ ضربه است، صادر شده است.

به گفته عسکری‌پور این رأی ظرف مدت ۲۰ روز از ابلاغ، در دیوان عالی کشور قابل فرجام خواهی است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت