پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

محله رسانه؛

افزایش حضور معتادان در بزرگراه های پایتخت

تهران رسانه | بیشترین تصادف‌های ناشی از حضور معتادان و کارتن‌خواب‌ها در بزرگراه‌های آزادگان، امام رضا(ع)، امام علی(ع) و شهید چمران رخ می‌دهد.

افزایش حضور معتادان در بزرگراه های پایتخت

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ «احسان مؤمنی» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت دراین‌باره می‌گوید: «بیشترین تصادف‌های ناشی از حضور معتادان و کارتن‌خواب‌ها در بزرگراه‌های آزادگان، امام رضا(ع)، امام علی(ع) و شهید چمران رخ می‌دهد. چون ناگهان از میان شمشادها و رفیوژ میانی خارج و وارد بزرگراه می‌شوند.»

او تعداد فوتی‌های معتادان در بزرگراه شهید چمران در ماه‌های فروردین و اردیبهشت را ۳ مورد می‌داند و می‌افزاید: «بیشتر تصادف‌ها در شب رخ می‌دهد و چون لباس متکدیان و معتادان کثیف و تیره و سرعت راننده‌ها هم بالاست، در نتیجه شاهد تصادف هستیم که در برخی موارد منجر به فوت می‌شود.»

برگزیده از گزارش همشهری آنلاین




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت