رفع موانع واحدهای تولیدی در استان تهران

خسارت به ۱۰۰۰ دستگاه خودرو در استان تهران

ثبت نام داوطلبان «شوراهای اسلامی شهر» در استان تهران

سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در استان تهران

پنج شنبه 1404/11/09

با حضور سمن ها؛

نشست سمن ها با محوریت ورزش برگزار شد

سومین نشست از سلسله نشست های «هم اندیشی توسعه ی پایدار شهری همگام با سازمان های مردم نهاد» با محوریت ورزش برگزار شد.

نشست سمن ها با محوریت ورزش برگزار شد

به گزارش تهران رسانه ؛ سومین نشست از سلسله نشست های «هم اندیشی توسعه ی پایدار شهری همگام با سازمان های مردم نهاد (با محوریت ورزش) عصر روز سه شنبه 17 مهر با حضور سمن های فعال ورزشی در محل سالن کنفرانس ستاد توان افزایی و حمایت از سازمان های مردم نهاد شهر تهران برگزار شد.

در ابتدای این نشست علی شمس معاون ارتباط با تشکل های ستاد توان افزایی و حمایت از سازمان های مردم نهاد با تشریح شاخص های 17 گانه توسعه پایدار مهمترین کارویژه ستاد توان افزایی را کمک به سمن های فعال شهری در راستای این شاخص ها عنوان کرد.

در ادامه نمایندگان انجمن های کاراته ایرانیان، فرهنگی ورزشی ایران دخت، سلامت محوران اقلیم، موسسه ورزشی اسکی و کوهنوردی دماوند، انجمن صنفی منجیان غریق، کانون هواداران باشگاه استقلال، موسسه فواد، موسسه سری راهبردی معلولین جنوب تهران، انجمن فرهنگی ورزشی آدیش، انجمن ورزش مبارزه ایرانیان، انجمن فرهنگی ورزشی گردشگری معلولین ناری، انجمن کانک فتوا، گروه ورزش خانواده، باشگاه سنگ نوردی و کوهنوردی اسیلت، هیئت کوهنوردان شمال غرب استان تهران با معرفی حوزه کاری و سوابق تشکل خود به بحث و تبادل نظر در مورد چگونگی فعالیت سمن ها و همکاری با ستاد توان افزایی پرداختند.

رئیس انجمن کاراته ایران با انتقاد از روند تخصیص بودجه برای فعالیت سمن ها در دوره های پیش، گفت: ما 8 سال در این ستاد بدون کمترین کمک مالی کار کردیم. شما اگر از توسعه پایدار صحبت می کنید توسعه پایدار کمک مالی می خواهد و در این دوره باید فکری برای این موضوع کنید.

رئیس انجمن سلامنت محوران اقلیم نیز گفت: ما از شما کمک مالی نمی خواهیم ما به اینجا آمده ایم که کمکتان کنیم به شرط این که شما نیز پا به پای ما حرکت کنید.

در ادامه نماینده موسسه ورزشی اسکی و کوهنوردی دماوند ابراز داشت: در دوره قبل فردی با من تماس گرفت و گفت ما مبلغی را از ستاد دریافت کرده ایم منتها انجمن ثبت شده ای نداریم که مبلغ را به حساب آن واریز کنند، ما از شما خواهش می کنیم که در دوره جدید از این موارد جلوگیری کنید.

نماینده کانون هواداران باشگاه استقلال نیز گفت: کسانی که نسخه می پیچند خودشان نیز پای کار بیایند و همگام با ما باشند. امیدوارم ستاد توان افزایی همه سمن ها را مانند یک خانواده ببیند و تبعیض در بین نباشد.

یکی دیگر از نماینده انجمن ها از عدم همکاری شهرداری تهران با کانون های ورزشی انتقاد کرد و از ستاد توان افزایی خواست بین شهرداری و سمن ها ارتباط برقرار کند.

همچنین با نظر نمایندگان انجمن های حاضر در جلسه 6 گروه، کوهنوردان، رزمی کاران، ورزش های آبی، ورزش های میدانی و دوچرخه سواری، ورزش های توپی، ورزشهای همگانی تشکیل شد و هر یک از انجمن ها با عضویت یکی از این گروه ها نظرات و پیشنهادات تخصصی خود را پیرامون چگونگی توسعه و توان افزایی این حوزه ها ارائه دادند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
افزایش ۳۵ هکتار فضای سبز در تهران

افزایش ۳۵ هکتار فضای سبز در تهران

تهران رسانه | مشکل پادگان ۰۶ رفع و ۳۵ هکتار به فضای سبز پایتخت اضافه شد.

دستگیری در غرب و شرق تهران

دستگیری در غرب و شرق تهران

تهران رسانه | رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا از دستگیری محرکان اصلی و سرشبکه‌های اغتشاشات در غرب و شرق تهران خبر داد.

۱۳۵۶ دستگاه پله برقی در مترو تهران

۱۳۵۶ دستگاه پله برقی در مترو تهران

تهران رسانه | مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: تعداد پله‌برقی‌های مترو به ۱۳۵۶ دستگاه رسید.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت