آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

دوشنبه 1405/06/16

منصوری خبر داد؛

فوتی های سیل فیروزکوه به ۱۱ نفر رسید

تهران رسانه | تا به حال به واسطه صدمات ناشی از سیلاب در فیروزکوه ۱۱ نفر فوتی و ۴ مفقودی به ثبت رسیده که تلاش برای شناسایی سایر مفقودی‌ها ادامه دارد.

فوتی های سیل فیروزکوه به ۱۱ نفر رسید

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران گفت: تا به حال به واسطه صدمات ناشی از سیلاب در فیروزکوه ۱۱ نفر فوتی و ۴ مفقودی به ثبت رسیده که تلاش برای شناسایی سایر مفقودی‌ها ادامه دارد.

محسن منصوری استاندار تهران ظهر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: تا به حال به واسطه صدمات ناشی از سیلاب در فیروزکوه ۱۱ نفر فوتی و ۴ مفقودی به ثبت رسیده که تلاش برای شناسایی سایر مفقودی‌ها ادامه دارد.

استاندار تهران گفت: در حال حاضر محورهای اصلی بازگشایی شده و برخی محورهای محلی مسدود است البته دسترسی‌ها شکل گرفته و ادوات و لجستیک به اندازه کافی وجود دارد.

وی گفت: اولویت اول آواربرداری، امدادرسانی و تعیین تکلیف وضعیت مفقودین و بعد از آن رسیدگی به وضعیت باغات و سایر موارد است، تا حل و فصل کامل مشکلات در کنار مردم هستیم و از همه ظرفیت به نفع خدمت‌رسانی به مردم استفاده می‌کنیم.

استاندار تهران افزود: رئیس‌جمهور چهار نوبت پیگیر مسائل سیل و خدمت رسانی به آسیب دیدگان بود و حتی در نیمه‌های شب نیز این پیگیری‌ها ادامه داشت و ما هم در راستای مشی و سیاست دولت مردمی پیگیر هستیم تا مشکلات مردم به حداقل برسد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران، جزئیات فنی پروژه فاز دو روددره فرحزاد را تشریح کرد و از افتتاح آن در پاییز امسال خبر داد.

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت