شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

یک شنبه 1405/08/10

نسیم شهر رسانه؛

۸ سال حبس برای دو عضو شورای شهر نسیم شهر

تهران رسانه | رای بدوی دادگاه دو عضو شورای شهر نسیم شهر صادر و برای هر کدام از این اعضا هشت سال حبس در نظر گرفته شد.

۸ سال حبس برای دو عضو شورای شهر نسیم شهر

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس و عضو سابق شورای اسلامی نسیم شهر که چند ماه پیش دستگیر و از شورای شهر اخراج شدند در دادگاه بدوی به اتهام ارتشا هر کدام ۸ سال حبس گرفتند.

در این پرونده سه دلال هم وجود داشت که هر یک به تحمل سه سال حبس محکوم شدند، البته این رأی هنوز قطعی نیست و برای نهایی شدن باید منتظر دادگاه تجدید نظر باشیم.

بر اساس این گزارش، این دو عضو شورای نسیم شهر اوایل سال ۱۴۰۱ و بعد از انتشار فیلمی از رشوه گیری آنها در رسانه‌های محلی دستگیر شدند که در نهایت بعد از شش ماه رسیدگی، رأی اولیه آنها صادر شد.

گفتنی است که اخیراً شهردار و یک عضو دیگر شورای شهر نسیم شهر نیز بازداشت شده‌اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
شلیک سهوی پلیس تهران  به یک زن

شلیک سهوی پلیس تهران به یک زن

تهران رسانه | راننده زنی که در جریان تعقیب سارقان کیف‌قاپ در خیابان سیمای ایران شهرک غرب بر اثر اصابت سهوی گلوله مأمور پلیس مجروح شده بود، درگذشت.

حمایت باغ کتاب تهران از زیست بوم نوآوری

حمایت باغ کتاب تهران از زیست بوم نوآوری

تهران رسانه | این اقدام بخشی از راهبرد جدید باغ کتاب برای تکمیل زنجیره ارزش صنایع فرهنگی و خلاق و ایجاد هم‌افزایی میان تولیدکنندگان، عرضه‌کنندگان و مخاطبان محصولات و خدمات فرهنگی است.

سازوکار مناطق هفتگانه شهرستان تهران

سازوکار مناطق هفتگانه شهرستان تهران

تهران رسانه | تشکیل مناطق هفت‌گانه حکمرانی فرمانداری تهران، گامی تازه برای بازآرایی مدیریت میدانی در شهرستان تهران و نزدیک‌تر کردن ساختار اجرایی دولت به شهروندان است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت