رفع موانع واحدهای تولیدی در استان تهران

خسارت به ۱۰۰۰ دستگاه خودرو در استان تهران

ثبت نام داوطلبان «شوراهای اسلامی شهر» در استان تهران

سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در استان تهران

شنبه 1404/11/18

نسیم شهر رسانه؛

۸ سال حبس برای دو عضو شورای شهر نسیم شهر

تهران رسانه | رای بدوی دادگاه دو عضو شورای شهر نسیم شهر صادر و برای هر کدام از این اعضا هشت سال حبس در نظر گرفته شد.

۸ سال حبس برای دو عضو شورای شهر نسیم شهر

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس و عضو سابق شورای اسلامی نسیم شهر که چند ماه پیش دستگیر و از شورای شهر اخراج شدند در دادگاه بدوی به اتهام ارتشا هر کدام ۸ سال حبس گرفتند.

در این پرونده سه دلال هم وجود داشت که هر یک به تحمل سه سال حبس محکوم شدند، البته این رأی هنوز قطعی نیست و برای نهایی شدن باید منتظر دادگاه تجدید نظر باشیم.

بر اساس این گزارش، این دو عضو شورای نسیم شهر اوایل سال ۱۴۰۱ و بعد از انتشار فیلمی از رشوه گیری آنها در رسانه‌های محلی دستگیر شدند که در نهایت بعد از شش ماه رسیدگی، رأی اولیه آنها صادر شد.

گفتنی است که اخیراً شهردار و یک عضو دیگر شورای شهر نسیم شهر نیز بازداشت شده‌اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

تهران رسانه | رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف منجر به فوت در هفته دوم بهمن‌ماه خبر داد.

ایجاد ۳ هزار واحد پارکینگ در منطقه ۱۰ تهران

ایجاد ۳ هزار واحد پارکینگ در منطقه ۱۰ تهران

تهران رسانه | شهردار منطقه ۱۰ تهران از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های پارکینگی در قالب ۷ اقدام اجرایی خبر داد.

بازگشت روح بچه محلی به تهران

بازگشت روح بچه محلی به تهران

تهران رسانه | جشنواره «محله قوی» با رویکرد محله‌محور و با هدف شناسایی کنشگران اجتماعی، تقویت سرمایه اجتماعی و احیای هویت محله‌ای، به‌زودی در سطح محلات شهر تهران برگزار می‌شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت