شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

جمعه 1405/08/01

فضای مجازی؛

اتهام به روبیکا جانشین ایرانی اینستاگرام!

تهران رسانه | رئیس تجارت دیجیتال اتاق بازرگانی ایران می گوید رقمی نجومی در سال های اخیر صرف توسعه روبیکا شده اما خروجی این اپلیکیشن هیچ بوده است.

اتهام به روبیکا جانشین ایرانی اینستاگرام!

به گزارش تهران رسانه ؛ این روزها بحث تداوم یا رفع فیلترینگ اینستاگرام داغ است. اداره پست اعلام کرده فیلترینگ اخیر درآمدهایش را به یک سوم رسانده. میلیون ها نفر از جمعیت کشور از این طریق ارتزاق می کنند و وزیر ارتباطات هم گفته است غیر از واتساپ و اینستارام دیگر مخدودیتی در اینترنت نداریم. باقری نماینده ناظر مجلس در کمیته فیلترینگ گفته این دو پلتفرم فیلتر نشدند اما فعلا با دستور امنیتی محدود هستند . در این شرایط بحث راه اندازی شبکه داخلی و پلتفرم های جایگزین مطرح شده و نام روبیکا و ایتا به عنوان گزینه های جایگزینی این شبکه های اجتماعی مطرح است. روبیکا که عمده سهامش را دو اپراتور بزرگ شبکه موبایلی کشور دارند از گذشته تلاش زیادی برای ایجاد این شبکه کرده ، هزینه های بسیاری برایش شده و وامک های زیادی هم در اختیارش بوده است اما هیچ گاه به یک رکورد قابل رقابت در مقابل همتایان خارجی نرسیده و گستره مخاطبان کل پلتفرم های ایرانی شبکه های اجتماعی را چندی قبل کمتر از 17 درصد تخمین زده بودند.

سرگذشت عجیب و غریب روبیکا :از ابطال مجوز تا جایگزینی اینستاگرام!
در این شرایط اما آیا این پلتفرم ها قابلیت گرفتن کل بازار را دارند؟ این بحث داغی بود که در نشست بررسی آسیب های محدودیت های اینترنتی در اتاق ایران به تبادل نظر گذاشته شده است. بحثی که در باره اش نیما قاضی رئیس تجارت دیجیتال اتاق ایران گفته است:« 2500 میلیارد تومان برای روبیکا در سال های اخیر هزینه شده است. دو سال قبل یک آقایی که در روبیکا مسئولیت داشت این عدد را گفته است. از نظر ما دستاودرش صفر بود . می گفت تجربه خوبی بود داشتیم قلق گیری می کردیم. الان دوباره گفته شده قرار است 2500 میلیارد تومان دیگر در اختیار شان گذاشته شود!عددی که از کل سرمایه گذاری اکوسیستم استارتاپی ایران بیشتر است!»

قاضی دلیل اشتباه بودن این سرمایه گذاری را اینگونه مطرح کرده است:« شبکه اجتماعی تنها بر بستر نرم افزار ، تکنولوژی و پلتفرم نیست. بر پایه اعتماد است.» او در پایان حرف هایش آن طور که دیجیاتو نوشته تصمیمات فعلی را بر پایه تصمیمات امنیتی اعلام کرده و گفته اگرچه ممکن است همین رفتارها هم تبعات بدی داشته باشند در دراز مدت!




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران

نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران

تهران رسانه | نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر تهران امروز به کار خود پایان می دهد.

پنجمین نمایشگاه هنر تهران

پنجمین نمایشگاه هنر تهران

تهران رسانه | پنجمین نمایشگاه هنر تهران با حضور هنرمندان و فعالان حوزه هنر از سراسر ایران و بیش از ۲۰ کشور جهان در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران‌مال امروز به کار خود پایان می دهد.

پاییز در گالری های تهران

پاییز در گالری های تهران

تهران رسانه | علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی می‌توانند آخر هفته خود را به بازدید از نمایشگاه‌هایی از جمله «به رنگ نیل»، «به نام ایران، به خط عشق»، «معبد انجیر»، «مانا»، «خلق از عدم»، «صورت‌فلکیِ خورده‌ها»، «پمپی: نسخه‌ی تهران»، «حجم کم، فضای مشترک»، «زندگی، همچنان» و «پس از برف» بگذرانند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت