نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

پلیس رسانه؛

کلاهبرداری فروشگاه جعلی اینستاگرامی در تهران

تهران رسانه | طی مراجعه شاکیان متعدد مبنی بر کلاهبرداری یک فروشگاه جعلی اینستاگرامی با نام ارزانسرای مبلمان، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

کلاهبرداری فروشگاه جعلی اینستاگرامی در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس پلیس فتا ویژه شرق استان تهران از کشف پرونده کلاهبرداری فروشگاه جعلی ارزانسرای مبلمان در اینستاگرام، خبر داد.
سرهنگ دوم حمیدرضا سلطان آبادی گفت: طی مراجعه شاکیان متعدد مبنی بر کلاهبرداری یک فروشگاه جعلی اینستاگرامی با نام ارزانسرای مبلمان، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

این مقام انتظامی بیان داشت: بر اساس اظهارات مالباختگان متهم با جلب اعتماد از طریق تعداد فالور‌های جعلی و کامنت‌های ساختگی و با اعلام قیمت‌های زیر قیمت بازار به بهانه تولیدی بودن و فروش بدون واسطه، با ارائه شماره کارت‌های متفاوت اقدام به دریافت بیعانه از مشتریان نموده و کالایی برای آن‌ها ارسال نکرده است.

وی افزود: با تحقیقات صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا تعدادی کارت بانکی اجاره‌ای که کلاهبردار برای دریافت بیعانه به متقاضیان از آن‌ها استفاده می‌کرد، شناسایی و صاحبان آن‌ها احضار شدند.

رئیس پلیس فتا ویژه شرق استان تهران عنوان داشت: با بررسی مستندات و انجام اقدامات فنی و تخصصی در راستای رسیدگی به پرونده، متهم به همراه دو تن از همدستانش شناسایی و به مرجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ دوم سلطان آبادی به شهروندان توصیه کرد: شبکه‌های اجتماعی مجاز به تبلیغات کالا و فروش آن از طریق اعلام در سایت با نماد اعتماد الکترونیک هستند، در غیر اینصورت خرید از شبکه‌های اجتماعی ریسک بالایی برای خریدار در پی خواهد داشت.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت بروز مشکل و مواجهه با جرائم رایانه‌ای می‌توانند با مراجعه حضوری به پلیس فتا از راهنمایی مستقیم کارشناسان و یا با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir و ثبت درخواست در قسمت درخواست‌های مردمی و یا با شماره‌گیری ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری به جهت استفاده از مشاوره‌ها و راهنمایی‌های کارشناسان این پلیس در جهت رفع مشکلات احتمالی خود اقدام نمایند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت