آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

هادی سوهانی خبر داد؛

صعود 8 پله ای هیات همگانی پردیس در رده بندی استانی

بر اساس آخرین رده بندی اعلام شده از سوی هیات ورزش‌های همگانی استان تهران، هیات ورزش های همگانی شهر پردیس با صعودی هشت پله ای از رده شانزدهم و امتیاز 25 (تا انتهای سال 96) به رده هشتم و امتیاز 100 رسید.

صعود 8 پله ای هیات همگانی پردیس در رده بندی استانی

به گزارش تهران رسانه ؛ هادی سوهانی اظهار داشت: بر اساس آخرین رده بندی اعلام شده از سوی هیات ورزش‌های همگانی استان تهران، هیات ورزش های همگانی شهر پردیس با صعودی هشت پله ای از رده شانزدهم و امتیاز 25 (تا انتهای سال 96) به رده هشتم و امتیاز 100 رسید.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت‎های انجام شده خاطر نشان کرد: اجرای 20 برنامه متنوع، راه اندازی مجموعه اداری به همراه استقرار تجهیزات مورد نیاز در راستای ایجاد تمرکز در طرح ها و برنامه بخشی از فعالیت‌های این هیات برای پیگیری مطالبات شهروندان و اعلام نظرات آنها در حوزه ورزش‎های همگانی است.
عضو شورای شهر عنوان کرد: برنامه پرواز بادبادک‌ها در بام پردیس، پیاده روی بزرگ خانوادگی، همایش ورزش، نشاط و سلامتی در فاز 11، برگزاری جشنواره بازی و ورزش کودکان و برنامه صعود به قله دماوند مجموعه فرهنگی شهرداری را در کارنامه فعالیت‌های خود داریم.
رئیس کمیسیون فرهنگی هنری شورای اسلامی شهر پردیس در ادامه افزود: برگزاری دو دوره رقابت‌های «عملیات ترکیبی آتش نشانی» در شهر پردیس، حضور موفق تیم آتش نشانان شهر پردیس در رقابت‌های کشوری به میزبانی استان سمنان و کسب عنوان دومی تیم «کلیستنیکس» پردیس در مسابقات تهران از دیگر عملکردهای این هیات طی 4 ماه گذشته است.
سوهانی از راه اندازی چهار ایستگاه ورزش صبحگاهی و عصرگاهی در شهر پردیس خبر داد و گفت: طی این مدت برای ارتقای سطح نشاط شهروندان چهار ایستگاه ورزش همگانی در بوستان‌های شهریار، امام رضا(ع)، پارک بانوان و مجتمع کوهستان راه اندازی شد.
وی عنوان کرد: هیات ورزش‌های همگانی یکی از بهترین عرصه‌ها برای توسعه فرهنگ ورزش در میان شهروندان و در نتیجه ارتقای سطح سلامت جسمی، افزایش نشاط و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت