کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تعزیرات در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

فهیمی خبر داد؛

ساکنان تهرانسر درانتظار آب تصفیه شده

تهران رسانه | با تکمیل خط لوله انتقال آب، آب تصفیه شده در اختیار ساکنان تهرانسر در غرب تهران قرار می‌گیرد.

ساکنان تهرانسر درانتظار آب تصفیه شده

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون فنی و مهندسی شرکت آب و فاضلاب منطقه ۵ دراین‌باره گفت: با توجه به مشکلات فشار کم‌آب در محله تهرانسر منطقه۲۱، ازابتدای مهر ماه طرح انتقال آب ۳۰ حلقه چاه به مخزن ۱۱۸۳ شروع شد و با توجه به تکمیل این عملیات به‌زودی مشکل ساکنان رفع می‌شود.

هادی فهیمی با بیان اینکه به طول ۱۴ کیلومتری خط لوله انتقال آب افزود: «در غرب تهران ۴ مخزن آب وجود دارد که یکی آنها مخزن ۱۱۸۳ است و پس جمع‌آوری آب‌های چاه‌ها به آن و تصفیه به محله‌های مختلف انتقال می‌یابد. اکنون با تکمیل این خط لوله، آب تصفیه شده در اختیار ساکنان تهرانسر قرار می‌گیرد.

او ادامه داد: پروژه لوله‌گذاری طرح جمع‌آوری چاه‌های تهرانسربا لوله‌های ۷۰۰، ۵۰۰، ۳۰۰ و ۲۰۰ میلیمتری چدن داکتیل در کمتر ازیک ماه ساخته شد که قابل توجه است. به‌ویژه آنکه به تازگی مدیرعامل آبفای استان تهران از طرح بازدید و بر ایجاد آن تأکید داشت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

برگزاری مسابقات قهرمان شهر اصناف پایتخت

تهران رسانه | محوطه ساختمان بلدیه قرار است میزبان اولین دوره مسابقات «قهرمان‌شهر اصناف پایتخت» آن هم در رشته گل‌کوچک باشد.

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

اجرای طرح خط ویژه موتورسواران در تهران

تهران رسانه | بیش از دو میلیون موتورسوار در شهر تهران تردد می کنند و وقتی چراغ سبز می‌شود رژه بزرگ موتورسواران شکل می‌گیرد.

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

بلاتکلیفی ۳۷۰ خودروی تاکسی آیون در تهران

تهران رسانه | ۱۷۰ خودروی تاکسی آیون در جنگ آسیب دیده و باید جبران خسارت شود و ۲۰۰ دستگاه دیگر باقی مانده که در مسیر تعیین تکلیف است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت